001 -Brouwer Transport
Nel uit Vinkeveen wint gloednieuwe auto in VriendenLoterij

Nel uit Vinkeveen wint gloednieuwe auto in VriendenLoterij


Geplaatst op: 17 oktober 2019

Een grote verrassing voor Nel uit Vinkeveen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een gloednieuwe auto gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner kwam de auto persoonlijk afleveren. Ook was er een brassband die Lucille begeleidde met live muziek. De uitreiking aan Nel was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL 4.

Nel (67) was nietsvermoedend aan het tuinieren toen ze werd verrast door Lucille Werner, die in een nieuwe auto aan kwam rijden. Ook stond er een grote brassband bij haar op de stoep. Nel wist niet wat haar overkwam en reageerde verrast: "Wauw, wat een mooie auto. Ongelofelijk!"


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nel uit Vinkeveen wint gloednieuwe auto in VriendenLoterij

Een grote verrassing voor Nel uit Vinkeveen. Zij heeft in de trekking van de VriendenLoterij een gloednieuwe auto gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Lucille Werner kwam de auto persoonlijk afleveren. Ook was er een brassband die Lucille begeleidde met live muziek. De uitreiking aan Nel was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: