001 -Brouwer Transport
Hoogste punt behaald bij bouw woontorens Heeren van Wilnis in de Maricken.

Hoogste punt behaald bij bouw woontorens Heeren van Wilnis in de Maricken.


Geplaatst op: 17 oktober 2019

Op 16 oktober 2019 is samen met de kopers het hoogste punt van de bouw van de Heeren van Wilnis in de Maricken gevierd. Op deze middag hebben de voorzitters -de heer Voorbij en de heer Primowees- van de verenigingen van eigenaren de vlag op de top van de 8-laagse woontoren gehesen.

In augustus 2018 is Bouwmaatschappij Verwelius gestart met de bouw van de twee woontorens bestaande uit 49 appartementen. Deze woningen zorgen voor doorstroming in de bestaande woningvoorraad van De Ronde Venen. De appartementen kijken uit over de nieuwe wijk en richting de nieuw ontgraven waterberging en uitgestrekte velden aan de overzijde van de Mijdrechtse Dwarsweg.

In de nieuwe wijk de Maricken zijn sinds 2016 inmiddels 245 woningen gerealiseerd en bewoond. Met het bereiken van het hoogste punt van deze appartementen in aanbouw, nadert de voltooiing van meer dan de helft van de in totaal circa 500 woningen in deze wijk. 

De gemeente is volop bezig met het bouwrijp maken van de rest van de wijk. Het volgende project

De Maricken fase IV, bestaande uit 125 grondgebonden rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen, is reeds in verkoop. Meer informatie over het project kunt u vinden op www.demaricken.nl Laatst bewerkt op: 19 oktober 2019 08:56

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoogste punt behaald bij bouw woontorens Heeren van Wilnis in de Maricken.

Op 16 oktober 2019 is samen met de kopers het hoogste punt van de bouw van de Heeren van Wilnis in de Maricken gevierd. Op deze middag hebben de voorzitters -de heer Voorbij en de heer Primowees- van de verenigingen van eigenaren de vlag op de top van de 8-laagse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: