CSW verder in het bekertoernooi

Geplaatst op: 23 oktober 2019

CSW heeft de volgende ronde bereikt in het bekertoernooi. Op bezoek bij derdeklasser Laren ’99 werd een ruime overwinning geboekt van maar liefst 3-8.

Een leuke pot bekervoetbal kregen de toeschouwers dinsdag voorgeschoteld tijdens het treffen tussen Laren ’99 en CSW. CSW begon in een hoog tempo en nam al snel de leiding door een treffer van Dave Cornelissen die hard en laag inschoot. Geknoei achterin bij CSW betekende al snel de gelijkmaker en even later kwam Laren zelfs op voorsprong via een laag schot. CSW herstelde snel en na een prima aanval was het Jelle v.d. Bosch die de 2-2 liet aantekenen. Voor rust was CSW nog 3x trefzeker door doelpunten van Justin Blok, Menno v.d. Leeden en opnieuw Cornelissen.

Na rust ging de doelpuntenmachine vrolijk door en na balverlies aan de kant van CSW was het al snel 3-5. CSW schakelde weer een tandje bij en Blok strafte knullig verdedigen prima af en tikte de 3-6 binnen. Na een goede aanval over de rechterkant werd de bal teruggelegd op Dennis Prange en zijn uithaal betekende 3-7. Een pegel buitenkant links van Cornelissen had een beter lot verdiend maar de bal eindigde op de paal. De eindstand van 3-8 kwam op het scorebord na goed voorbereidend werk van v.d. Leeden en Cornelissen was wederom het eindstation.

Laatst bewerkt op: 23 oktober 2019 12:59

CSW heeft de volgende ronde bereikt in het bekertoernooi. Op bezoek bij derdeklasser Laren ’99 werd een ruime overwinning geboekt van maar liefst 3-8. Een leuke pot bekervoetbal kregen de toeschouwers dinsdag voorgeschoteld tijdens het treffen tussen Laren ’99 en CSW. CSW begon in een hoog tempo en nam al snel … Lees meer »