001 - Tuimarkt

Volgend weekend spectaculaire occasionshow in Amsterdam Zuidoost


Geplaatst op: 22 september 2011

Van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober organiseren 4 grote autodealer in Amsterdam Zuidoost een grote occasionshow. Het is de eerste keer dat deze 4 bedrijven samen een occasionshow van deze grootte organiseren en er wordt daarom ook flink gestunt.

Van Kouwen, Volvo Bangarage, Ford Amsterdam en Pouw Peugeot bieden meer dan 500 occasions aan met spectaculaire kortingen en uitstekende garantievoorwaarden. Het aanbod is zeer uiteenlopend qua merken, modellen en uitvoeringen en de prijzen beginnen al bij € 3950,-. Via internet kunnen de auto's van tevoren bekeken worden en er kan een proefrit worden aangevraagd. Deze auto's zijn te vinden op een speciale actiewebsite www.occasionszuidoost.nl.

Donderdagavond om 18.00u wordt de show geopend en onder de eerste kopers van die avond wordt een weekend Parijs verloot! 4 Dagen lang is er volop entertainment voor jong en oud. De bedrijven zijn allen gevestigd op de Klokkenbergweg en de Kollenbergweg in Amsterdam Zuidoost. Openingstijden: donderdag van 18.00 - 21.00u, vrijdag van 10.00-18.00u, zaterdag van 10.00-18.00u en zondag van 11.00 tot 18.00u.

Voor adressen en contactgegevens kijk op de www.occasionszuidoost.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volgend weekend spectaculaire occasionshow in Amsterdam Zuidoost

Van donderdag 29 september tot en met zondag 2 oktober organiseren 4 grote autodealer in Amsterdam Zuidoost een grote occasionshow. Het is de eerste keer dat deze 4 bedrijven samen een occasionshow van deze grootte organiseren en er wordt daarom ook flink gestunt. Van Kouwen, Volvo Bangarage, Ford Amsterdam en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: