Gratis feestelijke muzikale avond door Fort Night Swing Bigband


Geplaatst op: 3 oktober 2011

De Fort Night Swing Bigband organiseert op 7 oktober 2011 voor alle belangstellenden binnen en buiten de gemeente de Ronde Venen een gratis toegankelijke feestelijke muzikale avond met fantastische muziek en spectaculaire dans in

HET OUDE PAROCHIEHUIS
BOZENHOVEN 152
3641 AJ MIJDRECHT


Speciale gasten zijn de Lindy Hop Dancers The Floogees, www.floogees.nl,die op een aantal nummers van onze bigband hun acrobatieke danskunsten zullen laten zien.
Verder verassen we u weer met ons nieuwste repertoire variërend van jazz, latin, Soul, funk en disco, afgewisseld met mooie ballads. In het voorprogramma treedt  ons combo op met bekende hedendaagse hits.

Kom gezellig binnenlopen, zoals gezegd de toegang is gratis, en u kunt er ontspannen genieten van een leuk schouwspel onder het genot van een hapje en drankje.

Graag ontmoeten wij u op 7 oktober 2011; de zaal en bar zijn open vanaf 20.00 uur.

www.fortnightswing.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis feestelijke muzikale avond door Fort Night Swing Bigband

De Fort Night Swing Bigband organiseert op 7 oktober 2011 voor alle belangstellenden binnen en buiten de gemeente de Ronde Venen een gratis toegankelijke feestelijke muzikale avond met fantastische muziek en spectaculaire dans inHET OUDE PAROCHIEHUISBOZENHOVEN 152 3641 AJ MIJDRECHTSpeciale gasten zijn de Lindy Hop Dancers The Floogees, Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: