001 -Family

Cursus Peuter in zicht van Zuwe Zorg


Geplaatst op: 22 september 2011

Op 24 oktober a.s. start in Mijdrecht de cursus ‘Peuter in zicht' van Zuwe Zorg. Het opvoeden van peuters is niet altijd even gemakkelijk. Iedere ouder wordt wel eens geconfronteerd met een peuter die driftbuien heeft of voortdurend dwarsligt. De uitspraak ‘ik ben twee en ik zeg nee' is voor velen herkenbaar. De cursus ‘Peuter in zicht' van Zuwe Zorg leert ouders en verzorgers omgaan met de dagelijkse opvoedperikelen.

Wat houdt de cursus in?
Door de enorme ontwikkelingen die een peuter doormaakt verandert zijn/haar gedrag. In deze cursus leren ouders en verzorgers op positieve wijze het gedrag van hun peuter te beïnvloeden. In de cursus krijgen deelnemers uitleg over de ontwikkeling van peuters, welke fasen lastig kunnen zijn en waarom kinderen bepaald gedrag vertonen. De cursus biedt tijd voor discussie, het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van vragen en problemen.

Meer informatie en aanmelden
De cursus start op maandag 24 oktober 2011 in Mijdrecht, Hoofdweg 1 van 20.00 tot 22.00 uur. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en de kosten zijn € 50,00 per persoon. Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) het cursusbedrag; dit staat vermeld in de polisvoorwaarden.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.zuwezorg.nl/cursussen  Aanmelden kan via de website of via de Zuwe Informatielijn, T 0900 - 235 98 93 (€ 0,10 per minuut, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur) of E cursusbureau@zuwezorg.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cursus Peuter in zicht van Zuwe Zorg

Op 24 oktober a.s. start in Mijdrecht de cursus ‘Peuter in zicht' van Zuwe Zorg. Het opvoeden van peuters is niet altijd even gemakkelijk. Iedere ouder wordt wel eens geconfronteerd met een peuter die driftbuien heeft of voortdurend dwarsligt. De uitspraak ‘ik ben twee en ik zeg nee' is voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: