001 -Family

Aalsmeerse Winnaar Eigen Haard Fonds 2011


Geplaatst op: 22 september 2011

Op 8 september jongstleden werden op de jaarlijkse relatiedag van Eigen Haard de winnaars van het Eigen Haard Fonds 2011 bekend gemaakt. Vier van de veertig inzendingen voor het verfraaien van de eigen woonomgeving kunnen daarmee de komende tijd worden uitgevoerd. De bewonerscommissie Poldermeesterplein in Aalsmeer was één van de gelukkigen.

Elk jaar reikt woningcorporatie Eigen Haard geldbedragen uit aan bewonerscommissies met ideeën voor de verbetering van hun wooncomplexen. Dit jaar zat € 50.000 in het Eigen Haard Fonds. De jury koos uit de veertig inzendingen vier winnaars. Een daarvan was de groene muur bedacht door de bewonerscommissie Poldermeesterplein in Aalsmeer Nieuw-Oosteinde.

Het Poldermeesterplein is in 2010 opgeleverd. Op het dak van het winkelcentrum ligt een enorme tuin voor de bewoners van de appartementen. De inzenders vonden vond dat een wat grauwe en kleurloze scheidingsmuur nogal afsteekt tegen de weldadige tuin. Mooie groene en kleurrijke planten moeten ervoor zorgen dat de tuin en muur straks een mooie eenheid vormen.

Namens de bewoners mochten John Luth en Bob Neumeijer, in aanwezigheid van Ulla Eurich, Wethouder wonen van de gemeente Aalsmeer de prijs in ontvangst nemen van Nico Nieman, bestuursvoorzitter van Eigen Haard (links op de foto). Ulla Eurich: 'Geweldig dat zo'n mooie prijs in Aalsmeer terecht is gekomen. Een terechte voor de inzenders. Ik ben heel erg benieuwd hoe de groene muur er straks uit komt te zien.'

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeerse Winnaar Eigen Haard Fonds 2011

Op 8 september jongstleden werden op de jaarlijkse relatiedag van Eigen Haard de winnaars van het Eigen Haard Fonds 2011 bekend gemaakt. Vier van de veertig inzendingen voor het verfraaien van de eigen woonomgeving kunnen daarmee de komende tijd worden uitgevoerd. De bewonerscommissie Poldermeesterplein in Aalsmeer was één van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: