Punt voor CSW tegen tien man

Geplaatst op: 4 november 2019

In de uitwedstrijd tegen OSV is CSW niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel. De ploeg uit Wilnis speelde lange tijd tegen tien man en was dan ook niet tevreden met het resultaat.

De beginfase van de wedstrijd was voor OSV dat met een paar behendige spelers een paar keer dreigend doorkwam. Zo ontsnapte CSW aan een achterstand toen en schot maar net voorlangs ging. Even later moest Rahim Gok handelend optreden door de bal met een uiterste inspanning met het been te stoppen. Aan de andere kant een vrije trap van Stefan Tichelaar op een mooie plek maar de bal verdween over het doel. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg CSW wat meer grip op de wedstrijd. Het kwam er een paar keer goed uit maar was veel te slordig voor het doel van OSV. CSW kreeg een aantal hoekschoppen maar de lange doelman van OSV was elke situatie de baas. Tien minuten voor rust kwam OSV op een 1-0 voorsprong. Na een goede aanval werd de voorzet hard in het dak van het doel geschoten. Vlak hierna kwam OSV met tien man te staan nadat een speler met rood kon vertrekken. Even voor rust speelde Sven v.d. Horst zich prima vrij maar zijn schot kon nog net onschadelijk worden gemaakt door de doelman.

Na rust pakte CSW direct het heft in handen en zette vol druk op de tegenstander. Dit leverde al vrij snel succes op. Na een knappe combinatie aan de rechterkant kwam de bal bij Justin Blok die de bal teruglag op Menno v.d. Leeden die vervolgens de 1-1 op het bord schoot. CSW leek door te drukken en kreeg daarvoor ook de mogelijkheden maar faalde deze middag in de afwerking. Na een kwartier spelen in de tweede helft was het OSV dat zelfs op voorsprong kwam. Bij een spaarzame uitval werd de bal van grote afstand over de te ver voor zijn doel staan Gok geschoten. Een schitterende goal en een domper voor CSW. De druk van CSW hield wel aan en OSV kwam er ook haast niet meer uit maar CSW was niet bij machte een juiste opening te vinden. Dat gebeurde voor CSW gelukkig toch nog in blessuretijd toen Jelle v.d. Bosch zijn tegenstander opzij zette en Stefan Tichelaar bediende die daarna hard uithaalde en zo voor CSW nog een belangrijk punt wist te redden.

Laatst bewerkt op: 4 november 2019 04:32

In de uitwedstrijd tegen OSV is CSW niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel. De ploeg uit Wilnis speelde lange tijd tegen tien man en was dan ook niet tevreden met het resultaat. De beginfase van de wedstrijd was voor OSV dat met een paar behendige spelers een paar keer dreigend … Lees meer »