001 -Family

UPDATE Motoragent komt om bij ongeluk in Oudewater


Geplaatst op: 22 september 2011

Oudewater/Regio - Een 34-jarige agent van Politie Utrecht is woensdagavond 21 september tijdens zijn dienst om het leven gekomen.

De agent reed rond 19.10 uur op een dienstmotor naar Oudewater om ambulancepersoneel te ondersteunen bij een onwelwording in een woning. In een bocht op de Johan J. Vierbergenweg kwam hij in de berm terecht, botste vermoedelijk op een boom en raakte daarna te water.

Omstanders en collega's verleenden eerste hulp en er werd direct gestart met reanimatie. Bovendien kwam een traumahelikopter ter plaatse. De ernstig gewonde agent werd in kritieke toestand met de ambulance overgebracht naar het UMC, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Naar de toedracht van het ongeval wordt door de Afdeling Verkeersongevallenanalyse van de Verkeerspolitie onderzoek verricht.

Het politiebureau in Mijdrecht is donderdag 22 september gesloten.

De redactie van PetersHotnews.nl wenst de nabestaanden, vrienden en collega's veel sterkte de komende tijd.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UPDATE Motoragent komt om bij ongeluk in Oudewater

Oudewater/Regio - Een 34-jarige agent van Politie Utrecht is woensdagavond 21 september tijdens zijn dienst om het leven gekomen. De agent reed rond 19.10 uur op een dienstmotor naar Oudewater om ambulancepersoneel te ondersteunen bij een onwelwording in een woning. In een bocht op de Johan J. Vierbergenweg kwam hij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: