001- Uithoorn
Radio Aalsmeer koerst op de winter af

Radio Aalsmeer koerst op de winter af


Geplaatst op: 12 november 2019

Nog even en Sinterklaas zet weer voet in Aalsmeer. Vol verwachting klopt ons hart. Tot die tijd hoor je nog bij Esther Sparnaaij over Stichting Opkikker, in ‘That’s Life’ over o.a. het Boekhuis, Sem met de baard/haar stylist van de Sint, artiest UNOM bij ‘Jan en Jansen Live’, ‘Blikopener Radio’ over heel kleine huisjes, ‘Door de Mangel’ met de 273’e gast en volgende week woensdag Laurens Niezen en Jonas Ponsen met een nieuwe ‘Young Ones’.
 
‘Echt Esther’
Esther Sparnaaij spreekt donderdag met Edwin Hortensius over Stichting de Opkikker. De stichting zet zich in om voor zieke kinderen onvergetelijke uitjes te organiseren. Dit vergt veel inzet, meer soms dan de familie aan kan. Daarom zijn er vrijwilligers die hierbij helpen. Dit geeft enorm veel positieve energie terug aan de kinderen en familie.
 
‘That’s Life’
Donderdag tussen 20:00 en 22:00 weer Wilbert Streng en Jenny Piet, met de techniek verzorgd door Dennis Wijnhout. Ze hebben een edel- en glaskunstenaar/smit Monique van der Heijdt te gast, een prachtige power vrouw. Angele Aardman van Boekhuis Aalsmeer schuift aan met boekbesprekingen en de agenda van het Boekhuis. Heleen van Haaften van het Oude Raadhuis vertelt over de topexpositie Gezien in het Singer Museum. Verder live muziek van Simon Duyn, hij deed mee aan het KCA Jeugdmuziekconcours en viel daar op door zijn improvisatie met Flamenco muziek.
 
‘Sem op Zaterdag’
Zaterdag, op de dag van de aankomst van Sinterklaas, ontvangt Sem in zijn programma de haar- en baardverzorger van Sinterklaas, Johan Boon. Uiteraard vragen over die verzorging en muziek die de Sint graag beluistert als het haar en de baard worden verzorgd. Vanaf 10:00 uur.
 
‘Jan en Jansen Live’
Zaterdag te gast bij Rutger en Jan: Jörgen Gario aka UNOM. Hij is deel van
de eerste "Poetry Circle Nowhere" een landelijk schrijf en performance art
gezelschap, waarvan hij nu workshopdocent is. Hij heeft zo ongeveer overal in Nederland opgetreden. International reisde hij voor poezie en muziek o.a. naar India, Tanzania, Zuid-Afrika, Duitsland, Italië, Engeland en België. Sinds mei 2019 kan je drie van zijn gedichten lezen in de bloemlezing 'Hardop - Spoken Word in Nederland' uitgegeven door Atlas contact.
 
Blikopener Radio over ‘tiny houses’
Met je vriendin en zoontje van vijf maanden op 30 vierkante meter wonen: Menno Versluis (30) doet het. Hij komt vertellen over deze ‘tiny houses’ in de uitzending van Blikopener Radio op maandagavond 19 november. “Ik houd ervan om creatieve oplossingen te bieden voor problemen. Het liefst met natuurlijke materialen en eerlijk voor de wereld.”

Benieuwd naar de toekomst op techgebied? Luister dan even onze vorige uitzending terug. We waren bij Websummit 2019, een van de grootste techconferenties ter wereld. We spraken onder meer met Aalsmeerder Alexander Griekspoor, maker van de prijswinnende notitie-app Agenda. Bovendien waren we bij de persconferentie van Hanson Robotics, waar Sophia The Robot vragen van de pers beantwoordde.
 
'Door de Mangel' over webdesign en online marketing
Iedere week vertelt een leuke Aalsmeerder of Kudelstaarter zijn of haar verhaal in ‘Door de Mangel’. Zo was afgelopen maandag de Kudelstaartse Lisa Endhoven te gast bij zus en broer Mylène en Elbert Huijts. Zij vertelde over haar schoolloopbaan, handbalcarrière en haar werk als kapster. Maar ook over haar opa ‘Appel’. “Hij was echt bijzonder”, aldus de handbalster. Als zij ooit stopt met handballen, hoopt zij iets met acteren te kunnen doen.
 
Als volgende gast heeft Endhoven de haar achterneef uitgenodigd. “Boy van Baal heeft een eigen bedrijfje in webdesign en online marketing. Ik hoop dat hij wat meer over Deboprojects wil uitleggen”, vertelde de geblesseerde Lisa. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 18 november vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Boy mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.
 
Jong in Aalsmeer bij ‘Young Ones’
Ditmaal wel op woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur de jonge radiopresentatoren Jonas en Laurens met aandacht voor Jong in Aalsmeer. Ze hebben Martin Pattipeiluhu van Jongerenwerk Dock Aalsmeer in de studio. Hij komt vertellen over de website Jong in Aalsmeer en wat Dock zoal doet voor de jongeren in Aalsmeer en Kudelstaart en dat is veel. Maar natuurlijk nog veel meer leuke nieuwtjes en weetjes voor de jeugdige luisteraars. En vind jij het leuk om een keer te gast te zijn? Laat het ons weten via instagram, Facebook of stuur een mail naar youngones@radioaalsmeer.nl.

Laatst bewerkt op: 12 november 2019 05:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer koerst op de winter af

Nog even en Sinterklaas zet weer voet in Aalsmeer. Vol verwachting klopt ons hart. Tot die tijd hoor je nog bij Esther Sparnaaij over Stichting Opkikker, in ‘That’s Life’ over o.a. het Boekhuis, Sem met de baard/haar stylist van de Sint, artiest UNOM bij ‘Jan en Jansen Live’, ‘Blikopener Radio’ … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: