Sportieve kanjers van Soos De Cirkel

Sportieve kanjers van Soos De Cirkel


Geplaatst op: 13 november 2019

Bij Soos De Cirkel gaat het niet alleen om spelletjes doen, knutselen, muziek maken, gezellig samen zijn. Ook sport is een belangrijk onderdeel, bijvoorbeeld hardlopen. Maar liefst 9 negen kanjers hebben meegedaan aan de Zilveren Turfloop van vorige week. Het ging fantastisch, de weersomstandigheden waren prima en iedereen heeft een geweldige tijd gelopen. Iedereen was moe maar voldaan.

Maar niet alleen buiten, ook binnen wordt er gesport en gestreden op een paar vierkante meter. Wekelijks staan er twee dartborden klaar voor de zware competitie die het hele seizoen gespeeld wordt. En er lopen heel wat Van Gerwens en Van Barnevelds rond bij de Soos. De dartborden worden zo vaak gebruikt dat ze echt aan vervanging toe waren.

En hoe leuk is het? Jhon en Yuri Cornelissen, de eigenaren van Dartwinkel Mijdrecht kwamen op 5 november op de Soosavond langs om twee nieuwe schitterende dartborden te schenken. Daar waren de fanatieke darters hartstikke blij mee! Zo kunnen ze weer een paar competities vooruit. Jhon en Yuri van Dartwinkel Mijdrecht, hartelijk dank!


Laatst bewerkt op: 13 november 2019 08:00

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportieve kanjers van Soos De Cirkel

Bij Soos De Cirkel gaat het niet alleen om spelletjes doen, knutselen, muziek maken, gezellig samen zijn. Ook sport is een belangrijk onderdeel, bijvoorbeeld hardlopen. Maar liefst 9 negen kanjers hebben meegedaan aan de Zilveren Turfloop van vorige week. Het ging fantastisch, de weersomstandigheden waren prima en iedereen heeft een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: