001 - Homan Zonnepanelen
De Wegwijzer over kiezen voor God

De Wegwijzer over kiezen voor God


Geplaatst op: 13 november 2019

Zondag 17 november leidt ds. P.A.C. Boom uit Boskoop de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. Je moet kiezen voor God! Dat wordt vaak tegen mensen gezegd, of mensen zeggen het van zichzelf, ik heb gekozen om God te volgen. In Jozua 24, aan het einde van het leven van Jozua, legt hij het volk die keuze voor. Daarbij wordt wel duidelijk dat het geen makkelijke keuze is, God is een heilige God en kan het volk Israël die belofte om voor God te kiezen wel waarmaken? God vraagt ons om een keuze, maar daarbij mogen we weten dat we niet op onszelf terug hoeven te vallen. We mogen bouwen op Gods beloftes en op wat Jezus Christus voor ons heeft gedaan.

Om 17 uur leidt ds. P.G. Oskamp van de Hervormde gemeente in Waverveen de dienst. De Schriftlezing is Lukas 10: 25-37 en Galaten 5:22 - 6:10. In het laatste gedeelte roept Paulus de gemeente van Galatië op om goed te doen aan allen, maar vooral aan de huisgenoten van het geloof. Die oproep staat niet op zichzelf, maar is volledig ingebed in het onderwijs van de Heere Jezus Christus. Tegelijkertijd loopt er een directe lijn naar de vrucht van de Geest, zoals die in Galaten 5: 22 beschreven wordt. De oproep wil dus weerklank vinden in ons hart.

 Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. Thuis live of achteraf de viering bekijken kan via cgkmijdrecht.nl/onlinediensten Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Wegwijzer over kiezen voor God

Zondag 17 november leidt ds. P.A.C. Boom uit Boskoop de dienst om 10 uur in De Wegwijzer. Je moet kiezen voor God! Dat wordt vaak tegen mensen gezegd, of mensen zeggen het van zichzelf, ik heb gekozen om God te volgen. In Jozua 24, aan het einde van het leven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: