001- Uithoorn
Opknapbeurt en natuurspeelelementen voor Burgemeester Haitsmapark Mijdrecht

Opknapbeurt en natuurspeelelementen voor Burgemeester Haitsmapark Mijdrecht


Geplaatst op: 14 november 2019

Een bijzondere actie van buurtbewoners. Anja Millenaar en Monique Kemper, wonend aan het Haitsmapark (Hofland Noord)  in Mijdrecht, vonden dat het park wel een opknapbeurt kan gebruiken. En Marleen van de Kraats wilde graag natuurspeelelementen in het park, zodat de kinderen uit de buurt uitgedaagd worden meer buiten te spelen.

Beide initiatieven zijn door de gemeente omarmd en samen met de bewoners is een plan opgesteld. De initiatiefnemers hebben een enquête uitgezet onder de aanwonenden van het park. Voor de natuurspeelelementen (een apentouw, wilgentunnel en stappaaltjes) hebben zij een draagvlakonderzoek gedaan en subsidie aangevraagd via Groen doet goed. Ook kregen zij ondersteuning van het NME en Tympaan-De Baat. Wethouder Kiki Hagen (Groen) vindt het mooi dat het initiatief vanuit de bewoners kwam en dat de plannen voor een toekomstbestendig park samen met bewoners gemaakt zijn.

Samen met een groep bewoners gaf zij deze donderdag het startsein voor de werkzaamheden. Die duren tot uiterlijk februari 2020.

Foto: Arthur van der Kooij - De Groene Venen

Laatst bewerkt op: 14 november 2019 11:41

Bron: De Groene Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opknapbeurt en natuurspeelelementen voor Burgemeester Haitsmapark Mijdrecht

Een bijzondere actie van buurtbewoners. Anja Millenaar en Monique Kemper, wonend aan het Haitsmapark (Hofland Noord)  in Mijdrecht, vonden dat het park wel een opknapbeurt kan gebruiken. En Marleen van de Kraats wilde graag natuurspeelelementen in het park, zodat de kinderen uit de buurt uitgedaagd worden meer buiten te spelen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: