001- Uithoorn

Hardloopclinic voor de Bosdijkloop


Geplaatst op: 14 november 2019

Atletiekvereniging De Veenlopers organiseren opnieuw een clinic en wel voor de PK Bosdijkloop in Vinkeveen, die gehouden wordt op zondag 16 februari 2020.

Deze 10-weekse clinic zal starten op donderdagavond 28 november 2019 om 19:30 tot 20:45 uur. Verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport).

Er worden twee groepen gevormd nl. 5 km en 10/21,1 km en deze zullen door gediplomeerde trainers worden begeleid.

Deelnemers aan de 5 km clinic kunnen zich voorbereiden door in de weken voordat de training van start gaat te beginnen met 2x per week te gaan wandelen. 
Begin met 20 minuten stevig wandelen en probeer elke week een kwartier langer te wandelen. Zo bouw je ongemerkt na 4 weken al een aardige basisconditie op en zal het hardlopen tijdens de training makkelijker gaan.

Als deelnemer aan de 10 km kan je minimaal 5 km achter elkaar hardlopen en voor de 21,1 km is 10 km achter elkaar hardlopen het minimum.

De kosten voor deze clinic bedragen € 45,-. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor deelname aan de PK Bosdijkloop.

Direct lid worden
Je kunt ook direct lid worden van De Veenlopers dan kan je namelijk gratis deelnemen aan deze clinic en een heel jaar 2 x per week trainen in groepsverband. De inschrijfkosten voor de Bosdijkloop zijn dan wel voor je eigen rekening. Het lidmaatschap kost € 55,- per jaar plus een eenmalige bijdrage van € 7,50 voor de aanmelding bij de Atletiekunie. Wil je je aanmelden als lid dan kan dat via de website van www.veenlopers.nl, graag met vermelding dat je deel wilt nemen aan de PK Bosdijk clinic plus de afstand waarvoor je wilt gaan trainen.

Startdatum eerste training
Op donderdagavond 28 november 2019 19:30 - 20:45 uur, begint de clinic voor starters en gevorderden lopen. Er wordt verzameld bij het Veenweidebad - Optisport aan de Ontspanningsweg 1 te Mijdrecht. Voor het bedrag van € 45,- per deelnemer, krijg je begeleide trainingen, een uitgebreid trainingsprogramma en een startbewijs voor de PK Bosdijkloop.

Enthousiast?  Aanmelden kan via de website www.veenlopers.nl

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hardloopclinic voor de Bosdijkloop

Atletiekvereniging De Veenlopers organiseren opnieuw een clinic en wel voor de PK Bosdijkloop in Vinkeveen, die gehouden wordt op zondag 16 februari 2020. Deze 10-weekse clinic zal starten op donderdagavond 28 november 2019 om 19:30 tot 20:45 uur. Verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport). Er worden twee groepen gevormd nl. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: