001 - Homan Zonnepanelen
Aalsmeer start met inzameling metaal en drinkpakken

Aalsmeer start met inzameling metaal en drinkpakken


Geplaatst op: 15 november 2019

Vanaf vrijdag 15 november zamelt Meerlanden in Aalsmeer naast plastic ook metaal (blik) en drinkpakken in. Dit afval kan in een plastic zak worden aangeboden in de bekende plasticcontainers.
 
Om het verwachte extra afval te verwerken, worden op diverse bestaande inzamellocaties extra containers geplaatst. Ook komen er containers voor plastic, metaal en drinkpakken op twee nieuwe locaties: op de Zwarteweg, hoek IJsvogelstraat en op de Catharina Amalialaan bij Winkelcentrum Oosteinde.
 
Meer informatie over wat in de inzamelcontainers voor plastic, metaal en drinkpakken kan, staat op de website van de gemeente Aalsmeer bij “Soorten afval”: https://www.aalsmeer.nl/wonen-leven/publicatie/afval-en-grofvuil_soorten-afval en op de site van inzamelaar Meerlanden:
https://www.meerlanden.nl/bewoners/soorten-afval
 


Laatst bewerkt op: 15 november 2019 15:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer start met inzameling metaal en drinkpakken

Vanaf vrijdag 15 november zamelt Meerlanden in Aalsmeer naast plastic ook metaal (blik) en drinkpakken in. Dit afval kan in een plastic zak worden aangeboden in de bekende plasticcontainers.  Om het verwachte extra afval te verwerken, worden op diverse bestaande inzamellocaties extra containers geplaatst. Ook komen er containers voor plastic, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: