001 - Homan Zonnepanelen
Nieuwe kledingsponsoren voor SV Argon

Nieuwe kledingsponsoren voor SV Argon


Geplaatst op: 17 november 2019

 Afgelopen donderdagavond , tijdens een sponsor-event bij SV Argon, werden  de laatste formaliteiten ondertekend met de sponsoren die het prachtige nieuwe wedstrijdtenue voor alle selectie teams voor de aankomende 3 jaren mogelijk hebben gemaakt .

Met ingang van het huidige seizoen 2019-2020 schitteren de selectieteams van SV Argon minimaal 3 jaar in haar nieuwe kleding welke mogelijk gemaakt is door een aantal goedwillende bedrijven uit de nabije regio te weten.  

  • Liquid Rubber, van Schie, Walraven,  Loyals , Jan Jansen, Intersport Twinsport  en van Walraven
  • Argon benadrukt dat het voortbestaan van haar vereniging nauw samenhangt met de steun vanuit het bedrijfsleven en is daarom elke sponsor zeer dankbaar voor elke vorm van steun.
  • SV Argon wil ook maar weer eens extra benadrukken;  dé sponsoren van de wedstrijdkleding van de overige elftallen die het mogelijk maken dat ook deze teams er knap en verzorgt bijlopen op de velden.
  • Boni Supermarkt, Groene Hart Alpaca, van Walraven, Menhir Vastgoed, Ruijgrok Makelaars, Switch reclame, Tuincentrum de Huifkar, van Dijk bloemen, van Hulst Onderhoud en Elektrawerken, Thexton Armstrong Farmer


Mocht u ook interesse hebben in enige voor u passende sponsorvorm bij SV Argon?  Neem eens geheel vrijblijvend contact op met; commercielezaken@svargon.nl

 


Laatst bewerkt op: 17 november 2019 16:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe kledingsponsoren voor SV Argon

 Afgelopen donderdagavond , tijdens een sponsor-event bij SV Argon, werden  de laatste formaliteiten ondertekend met de sponsoren die het prachtige nieuwe wedstrijdtenue voor alle selectie teams voor de aankomende 3 jaren mogelijk hebben gemaakt . Met ingang van het huidige seizoen 2019-2020 schitteren de selectieteams van SV Argon minimaal 3 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: