CSW naar volgende bekerronde

Geplaatst op: 18 november 2019

CSW heeft de volgende bekerronde bereikt door na strafschoppen ASV Arsenal uit het bekertoernooi te stoten. Na negentig minuten voetballen stond er een eindstand van 2-2 op het scorebord waardoor strafschoppen noodzakelijk werden.

Beide ploegen traden flink gewijzigd aan ten opzichte van een week eerder toen het competitieduel op het programma stond. Maar net als vorige week een matte eerste helft met wat kleine mogelijkheden voor beide teams.

Na rust viel er meer te beleven en kwam CSW goed weg toen een prima schot van een speler van Arsenal op de lat belandde. CSW leek aan de leiding te komen toen Dennis Prange de bal perfect breed lag voor Menno v.d. Leeden maar zijn inzet eindigde ook op de lat. Vervolgens was het Arsenal dat de leiding nam nadat de bal uit een voorzet werd ingekopt. Even later werd het zelfs 0-2 toen de bal in de kluts van richting veranderde en zo het doel in rolde. De wedstrijd leek gespeeld maar CSW kwam tien minuten voor tijd op 1-2. De rappe Matt Veerhuis werd in de diepte aangespeeld en alleen voor de doelman rondde hij beheerst af.

Vlak voor tijd kwam CSW op gelijke hoogte. Menno v.d. Leeden lag de bal keurig breed op Bram Korver en op zijn schuiver in de uiterste hoek was de doelman kansloos. Na negentig minuten spelen dus een gelijke stand waardoor er stafschoppen genomen moesten worden. CSW bleek hierin de betere en won de serie met 4-3. De volgende ronde is op 21 december en dan speelt CSW een uitwedstrijd tegen de winnaar van Valleivogels-SCW.

Laatst bewerkt op: 18 november 2019 11:49

CSW heeft de volgende bekerronde bereikt door na strafschoppen ASV Arsenal uit het bekertoernooi te stoten. Na negentig minuten voetballen stond er een eindstand van 2-2 op het scorebord waardoor strafschoppen noodzakelijk werden. Beide ploegen traden flink gewijzigd aan ten opzichte van een week eerder toen het competitieduel op het … Lees meer »