001 - Homan Zonnepanelen
Sinterklaasfeest St. Tjitze Hesselius op 3 december a.s.

Sinterklaasfeest St. Tjitze Hesselius op 3 december a.s.


Geplaatst op: 18 november 2019

Sinterklaas is weer in Nederland en ook dit jaar brengt hij weer een bezoek aan de Stichting Tjitze Hesselius. Op dinsdag 3 december a.s. gaat Sinterklaas pakjesmiddag vieren met alle alleengaande ouderen in De Ronde Venen. Het feest barst los om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur en is deze keer in Dorpscentrum De Willisstee in Wilnis.

Pepernoten, Pieten en allemaal Surprises ontbreken niet. Uiteraard is er ook weer veel muziek en dansen we de polonaise. Aarzel niet om je op te geven, het is altijd heel erg gezellig.

De activiteiten van de stichting Tjitze Hesselius zijn voor alleengaande senioren en gratis toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl of als u geen internet heeft via de Servicepunten. Uiteraard kunt u ook weer thuis worden opgehaald om naar het Sinterklaasfeest toe te komen. Vergeet dan niet om ook uw adres en telefoonnummer door te geven. Ook nu weer geldt vol = vol.


Laatst bewerkt op: 18 november 2019 16:11

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sinterklaasfeest St. Tjitze Hesselius op 3 december a.s.

Sinterklaas is weer in Nederland en ook dit jaar brengt hij weer een bezoek aan de Stichting Tjitze Hesselius. Op dinsdag 3 december a.s. gaat Sinterklaas pakjesmiddag vieren met alle alleengaande ouderen in De Ronde Venen. Het feest barst los om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur en is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: