001 - Homan Zonnepanelen
Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan uw zorgverzekering

Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan uw zorgverzekering


Geplaatst op: 20 november 2019

Heeft u weinig inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Dit is een Collectieve Zorgverzekering die gemeente De Ronde Venen samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering. En u profiteert van vele extra’s. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en aanvullende verzekeringen.

Wethouder Alberta Schuurs: “Iedereen moet zich goed kunnen verzekeren tegen (on)verwachte zorgkosten. Inwoners die minder inkomsten hebben en weinig vermogen bieden we een steuntje in de rug door mee te betalen aan de aanvullende zorgverzekering.” Naast de basisverzekering biedt de gemeente voor 2020 twee aanvullende verzekeringen met extra vergoedingen aan. De AV-Standaard voor €128,77 per maand en de AV-Top verzekering voor €149,79 per maand. De premie voor de Collectieve Zorgverzekering 2020 wordt lager voor u dan in 2019, omdat de gemeente méér bijdraagt.

Stap over naar de Collectieve Zorgverzekering

Ga naar www.gezondverzekerd.nl en kies gemeente De Ronde Venen. Daarna kiest u het pakket dat bij u past. Heeft u vragen over de Collectieve Zorgverzekering of hulp nodig bij het overstappen? Neem dan gerust contact op met Zorg en Zekerheid en bel met 071 582 55 50.

Let op: aanmelden kan tot en met 31 december

Zorg en Zekerheid zegt uw huidige zorgverzekering dan op. U mag alleen overstappen als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar. Heeft u zich aangemeld? Denkt u dan eraan om op tijd de stukken van uw inkomen en vermogen aan te leveren bij de gemeente.

Inwoners met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum komen in aanmerking voor de collectieve zorgverzekering.

Dit betekent dat het inkomen van iemand, en zijn of haar eventuele partner samen, lager is dan de bedragen in onderstaande tabel.

tabel_1574262266.jpg

 


Laatst bewerkt op: 20 november 2019 17:02

Bron: Ingezonden Stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente De Ronde Venen betaalt mee aan uw zorgverzekering

Heeft u weinig inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Dit is een Collectieve Zorgverzekering die gemeente De Ronde Venen samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering. En u profiteert van vele extra’s. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: