001 - Homan Zonnepanelen
Roof BMW-motor gefilmd, een van de daders kijkt recht in de camera

Roof BMW-motor gefilmd, een van de daders kijkt recht in de camera


Geplaatst op: 21 november 2019

De politie heeft in Bureau Hengeveld bewakingsbeelden getoond van drie mannen die een kostbare BMW-motor hebben gestolen in Abcoude. Dat gebeurde in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 mei.

De dieven sloegen toe bij een appartementencomplex aan de Spoorlaan. De eigenaar had zijn motor daar in de parkeergarage gezet, maar de mannen wisten de toegangsdeur van het complex in te trappen en het slot van de motorfiets door te slijpen.

Op beelden is te zien hoe de dieven vertrekken met de motorfiets. Ze duwen het voertuig van bijna 240 kilo de helling van de parkeergarage op en verdwijnen. De mannen zijn vrij goed te zien op de beelden van de parkeergarage. Een van hen kijkt zelfs recht in de camera.

De gestolen motor is een BMW R1200GS uit 2017 met blauwe kappen. Hij kostte nieuw zo'n 20.000 euro, is origineel voorzien van het kenteken 50-MH-ND en heeft een kilometerstand van rond de 75.000.

2397003-1024_1574319203.jpg

Wat ook opvalt aan de motor is dat er een geel met rode sticker naast de toerenteller is geplakt met de tekst: 'Let op, nieuwe band', en op de linker spiegel staat het nummer 61.

Klik hier voor de videobeelden.


Laatst bewerkt op: 21 november 2019 14:22

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Roof BMW-motor gefilmd, een van de daders kijkt recht in de camera

De politie heeft in Bureau Hengeveld bewakingsbeelden getoond van drie mannen die een kostbare BMW-motor hebben gestolen in Abcoude. Dat gebeurde in de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 mei. De dieven sloegen toe bij een appartementencomplex aan de Spoorlaan. De eigenaar had zijn motor daar in de parkeergarage gezet, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: