001- Uithoorn

UPDATE: Tractor rijdt in op stilstaande auto op N201 Amstelhoek


Geplaatst op: 21 september 2011

Amstelhoek - Bij een aanrijding tussen een tractor en een auto raakte op dinsdagmiddag 20 september een inzittende van de auto gewond.

Rond 13.55 uur reed een 38-jarige man uit Amstelveen met een tractor met aanhangwagen over de Mijdrechtse Zuwe. Voor hem reed een 48-jarige automobilist uit Vinkeveen. In die auto zat tevens een 69-jarige vrouw uit Vinkeveen. De Vinkevener stopte toen het verkeerslicht op oranje sprong. De Amstelvener verwachtte echter dat de automobilist door zou rijden. Daardoor kon hij zijn tractor niet meer tijdig tot stilstand brengen. Hij week nog wel uit, waardoor hij tegen de linkerachterzijde van de auto botste. De 69-jarige Vinkeveense raakte daarbij gewond. Zij werd met een hoofdwond en een bult op haar hoofd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zij mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

UPDATE: Tractor rijdt in op stilstaande auto op N201 Amstelhoek

Amstelhoek - Bij een aanrijding tussen een tractor en een auto raakte op dinsdagmiddag 20 september een inzittende van de auto gewond.Rond 13.55 uur reed een 38-jarige man uit Amstelveen met een tractor met aanhangwagen over de Mijdrechtse Zuwe. Voor hem reed een 48-jarige automobilist uit Vinkeveen. In die auto … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...