001- Uithoorn
Gezamenlijk appèl: help Zijdelwaard nog leefbaarder te maken

Gezamenlijk appèl: help Zijdelwaard nog leefbaarder te maken


Geplaatst op: 24 november 2019

Buurtbeheer Zijdelwaard is op zoek naar betrokken inwoners die zich willen inzetten voor hun wijk. Door het vertrek van Kees ter Beek is dat hard nodig. Daarom een gezamenlijke oproep van Buurtbeheer Zijdelwaard en gemeente Uithoorn om inwoners op te roepen om Buurtbeheer Zijdelwaard te komen versterken.

Belangrijke oren en ogen van de buurt

Gerrit Roseboom geeft aan: “Vanuit Buurtbeheer Zijdelwaard zetten actieve inwoners zich in om van Zijdelwaard een prettige buurt te maken. Er worden spreekuren gehouden om te horen wat er speelt in de buurt en thema’s die belangrijk zijn voor de inwoners worden behandeld in bewonersavonden. Daarnaast wordt er meegedacht met de gemeente bij het maken van plannen. Het is dus heel leuk en leerzaam om betrokken te zijn bij Buurtbeheer!”
“Buurtbeheer Zijdelwaard levert een belangrijke bijdrage aan het fijn wonen in Zijdelwaard. Inwoners organiseren bijvoorbeeld leuke activiteiten waarbij ze elkaar leren kennen. Ook zijn ze belangrijke oren en ogen van de buurt. We betrekken ze daarom graag wanneer we als gemeente met projecten aan de slag gaan en ze leveren altijd een waardevolle inbreng,” aldus wethouder Hans Bouma.

Jongere inbreng

Na 30 jaar vrijwilligerswerk op verschillende plekken in Uithoorn en 10 jaar inzet voor Buurtbeheer Zijdelwaard gaat Kees tet Beek er mee stoppen. “Ik hoop dat er ook jongere mensen zijn die zich willen inzet voor de leefbaarheid van de buurt,” zegt een hele actieve buurtbeheerder. Kees heeft ook gezorgd voor veel mooie beelden zoals de vogels in het water bij de Hoeksteen en het beeld op de hoek bij Het Hoge Heem. Wethouder Hans Bouma bedankt Kees voor zijn enorme inzet en de plezierige samenwerking. Geïnteresseerd geworden na het lezen van dit bericht, aanmelden kan bij Gerrit Roseboom, Voorzitter Buurtbeheer Zijdelwaard, email: vbzijdelwaard@gmail.com 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezamenlijk appèl: help Zijdelwaard nog leefbaarder te maken

Buurtbeheer Zijdelwaard is op zoek naar betrokken inwoners die zich willen inzetten voor hun wijk. Door het vertrek van Kees ter Beek is dat hard nodig. Daarom een gezamenlijke oproep van Buurtbeheer Zijdelwaard en gemeente Uithoorn om inwoners op te roepen om Buurtbeheer Zijdelwaard te komen versterken. Belangrijke oren en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: