001- Uithoorn
Lezing Vuurwerkangst bij Dierenarts Annemieke Calis

Lezing Vuurwerkangst bij Dierenarts Annemieke Calis


Geplaatst op: 3 december 2019

De eerste knallen worden alweer gehoord. De feestdagen en daarmee ook de jaarwisseling komen steeds dichterbij. Voor veel honden en dus ook voor hun eigenaren, een vervelende en angstige periode. Dierenarts Annemieke Calis organiseert daarom op maandagavond 16 december een lezing met als onderwerp 'Vuurwerkangst'.
 
Tijdens de lezing wordt er ingegaan op wat er precies gebeurd als een hond (of kat) angst ervaart. Daarnaast worden er praktische tips & tricks gegeven over wat u beter niet kan doen en wat u juist wel zou moeten doen. Er worden diverse  deze periode zo goed mogelijk door te komen.

Voor de echte probleemdieren is er medicatie beschikbaar, die via de dierenarts te verkrijgen is. De afgelopen jaren is de wet- en regelgeving rondom veel medicatie gewijzigd. Het team van Annemieke Calis is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van medicatie en ondersteunende middelen. Eventuele hulpmiddelen, supplementen en beschikbare medicatie worden besproken tijdens de lezing.
 
Hebben jullie een jonge hond die nog geen ervaring heeft met vuurwerk? Dan is het verstandig om de lezing bij te wonen, zodat u op de hoogte bent van de “do’s en don’ts” rondom vuurwerkangst. Vindt uw (oudere) hond de jaarwisseling een echte ramp? Dan is de lezing natuurlijk ook een aanrader, er worden diverse tips gegeven om deze periode zo goed mogelijk door te komen.

De lezing wordt gegeven op de praktijk bij Dierenarts Annemieke Calis in Uithoorn. Graag van te voren aanmelden in verband met de beschikbare plaatsen. Aanmelden kan via het contactformulier op de website of telefonisch via 0297-565989. De kosten zijn € 5,- per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. De lezing begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Niet alleen huidige klanten, maar ook buren, vrienden en familie zijn van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 3 december 2019 10:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lezing Vuurwerkangst bij Dierenarts Annemieke Calis

De eerste knallen worden alweer gehoord. De feestdagen en daarmee ook de jaarwisseling komen steeds dichterbij. Voor veel honden en dus ook voor hun eigenaren, een vervelende en angstige periode. Dierenarts Annemieke Calis organiseert daarom op maandagavond 16 december een lezing met als onderwerp 'Vuurwerkangst'.   Tijdens de lezing wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: