CSW pakt punt in blessuretijd

CSW pakt punt in blessuretijd


Geplaatst op: 3 december 2019

CSW leek uit tegen Marken op een nederlaag af te stevenen maar ver in blessuretijd wist Robbert Kompier alsnog de gelijkmaker binnen te koppen.

Het was van beide kanten geen hoogstaand duel met veel balverlies. Marken kwam wel snel aan de leiding toen de bal uit een vrije trap werd bezorgd bij een geheel vrijstaande aanvaller. Alleen voor doelman Gok faalde hij niet en na 8 minuten spelen keek CSW al tegen een achterstand aan. Vervolgens veel balbezit voor CSW maar de ploeg was niet bij machte om de muur van Marken te slechten. Menno v.d. Leeden probeerde het van afstand maar zijn schot was een prooi voor de doelman. Ook Marken had het vizier niet op scherp en daardoor ook weinig werk voor de doelman van CSW.

Na rust een agressiever CSW dat verbeten op jacht ging naar de gelijkmaker maar verdedigend had Marken de zaken prima op orde en gaf nauwelijks kansen weg. CSW maakte het hun ook wel erg gemakkelijk door te veel door het centrum te spelen in plaats van het veld breed te houden. CSW kreeg een mogelijkheid via v.d. Leeden na een voorzet van Nick van Asselen maar de inzet werd door de doelman van Marken knap verwerkt. Voor CSW was het oppassen voor de counters van Marken maar ook die ploeg was niet bij machte om grote kansen te creëren. De wedstrijd leek voor CSW in een nederlaag te gaan eindigen maar ver in blessuretijd mocht de ploeg nog een vrije trap nemen vanaf de rand zestien. Elroy Baas verzond de bal richting de tweede paal waar de vrijstaande Robbert Kompier zomaar kon binnenkoppen en zo zijn ploeg toch nog een punt bezorgde.

Laatst bewerkt op: 3 december 2019 19:28

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW pakt punt in blessuretijd

CSW leek uit tegen Marken op een nederlaag af te stevenen maar ver in blessuretijd wist Robbert Kompier alsnog de gelijkmaker binnen te koppen. Het was van beide kanten geen hoogstaand duel met veel balverlies. Marken kwam wel snel aan de leiding toen de bal uit een vrije trap werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: