De Baat (2e)

Dierenbescherming zoekt collectanten


Geplaatst op: 19 september 2011

Ook dit jaar gaat de Dierenbescherming weer collecteren. De nationale collecteweek loopt ditmaal van zondag 2 oktober tot en met zaterdag 8 oktober 2011.

De afdeling Aalsmeer en omstreken (Aalsmeer, Amstelhoek, de Hoef, Kudelstaart, de Kwakel, Mijdrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Vinkeveen, Waverveen, Abcoude, Baambrugge en Wilnis) is nog op zoek naar collectanten.

Bent u bereidt om een paar uurtjes bij u in de buurt te collecteren voor de Dierenbescherming? Neem dan contact op via db.aalsmeer@gmail.com. U kunt ook bellen naar 0297-343 618 (werkdagen tussen 09.30 en 11.30 uur. Buiten deze uren kunt u de voicemail inspreken. U wordt dan teruggebeld).
De Dierenbescherming hoopt ook dit jaar weer op de steun te kunnen rekenen van de mensen die vorig jaar hebben gecollecteerd. Zij worden de komende tijd, voor zover dat nog niet is gebeurd, persoonlijk benadert.

De dierenbeschermingsorganisatie is 100% giftafhankelijk. Met het geld dat wordt opgehaald, kan zij haar taken vervullen. Zo beschikt zij over een eigen inspectiedienst, een telefonische hulplijn en een hondenschool. Ook werkt de Dierenbescherming Aalsmeer e.o. samen met het Dierentehuis Amstelveen en de Dierenambulance de Ronde Venen/Amstelland.

Hoe meer collectanten, hoe meer geld er wordt opgehaald, hoe meer zij kan betekenen voor de dieren in de regio. Meer informatie is te vinden op www.aalsmeer.dierenbescherming.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dierenbescherming zoekt collectanten

Ook dit jaar gaat de Dierenbescherming weer collecteren. De nationale collecteweek loopt ditmaal van zondag 2 oktober tot en met zaterdag 8 oktober 2011. De afdeling Aalsmeer en omstreken (Aalsmeer, Amstelhoek, de Hoef, Kudelstaart, de Kwakel, Mijdrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Vinkeveen, Waverveen, Abcoude, Baambrugge en Wilnis) is nog op zoek naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: