001 - Homan Zonnepanelen
Inschrijving Klein Vaarbewijs geopend

Inschrijving Klein Vaarbewijs geopend


Geplaatst op: 5 december 2019

Ben je vaak op het water te vinden? Dan is de winter even een rustigere periode en een mooie tijd om dat felbegeerde Vaarbewijs te halen! Op 4 maart start bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen weer de cursus ‘Klein Vaarbewijs I’. Dit vaarbewijs is verplicht om te varen met boten langer dan 15 meter, of die sneller kunnen varen dan 20 kilometer per uur.

Tip: Voor de cursus is het boek “Klein Vaarbewijs I en II” van Uitgeverij Hollandia benodigd. Veel mensen wilden nog dit jaar graag het Vaarbewijs halen, daarom zullen er van dit boek nu veel tweedehands exemplaren te krijgen zijn. 

De bevlogen CWO erkende docent behandelt gedurende vijf woensdagavonden alle lesstof. De interactieve bijeenkomsten zijn een combinatie van vertellen, uitleggen, oefenen en bespreken. Aangevuld met diverse praktijkvoorbeelden middels verhalen, foto’s en filmpjes. Mede door de interactie zijn het naast leerzame ook hele gezellige avonden.

Het vaarbewijs is het enige officiële vaardocument dat door de autoriteiten in Nederland en in het buitenland erkend wordt. 

De bijeenkomsten vinden plaats bij de Zeilschool in Vinkeveen, op de Herenweg 144 en duren van 19.30 – 22.00 uur. De cursusdata 4, 11, 18, 25 maart en 1 april. Voor meer informatie en aanmelden: www.zeilschoolvinkeveen.nl / info@zeilschoolvinkeveen.nl.


Laatst bewerkt op: 6 december 2019 20:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving Klein Vaarbewijs geopend

Ben je vaak op het water te vinden? Dan is de winter even een rustigere periode en een mooie tijd om dat felbegeerde Vaarbewijs te halen! Op 4 maart start bij Zeilschool de Vinkeveense Plassen weer de cursus ‘Klein Vaarbewijs I’. Dit vaarbewijs is verplicht om te varen met boten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: