001- Uithoorn
Spectaculaire Redding sinterklaasfeest Antonius

Spectaculaire Redding sinterklaasfeest Antonius


Geplaatst op: 7 december 2019

Afgelopen donderdag was het dan zover: het Sinterklaasfeest op de Antoniusschool in de Hoef! Twee weken geleden kregen de kinderen een brief van Sinterklaas. Daarin vroeg hij de kinderen naar ideeën voor de aankomst op 5 december. De kinderen hebben de afgelopen twee weken geknutseld, getekend en geschreven. In een filmpje van Sinterklaas zagen de kinderen dat de pieten aan het oefenen waren voor parachutespringen. Zou die dan echt met het vliegtuig komen?? De dag ervoor kregen de kinderen van de onderbouw de vraag een landingsbaan te tekenen op het plein. Het kon inderdaad niet anders zijn dan het vliegtuig.

De kinderen stonden afgelopen donderdag in afwachting te zingen op het plein en te wachten op de Sint. Maar wat was dat op het dak? Daar stond een zwarte piet met een parachute in zijn handen. Daar was iets helemaal verkeerd gegaan. Om met de piet te kunnen praten, moest hij eerst naar beneden komen. Maar hij kon er niet af. De brandweer werd gebeld en kwam aan met loeiende sirenes. Zij redden de piet en wat bleek? De brandweer had ook Sinterklaas opgepikt die verderop in het weiland was geland. 

De kinderen dansten het dansje “swingelele” voor Sinterklaas. Hierna werd het feest binnen voortgezet. De kinderen van de onderbouw hebben pietengym gedaan en de bovenbouw is druk bezig geweest met de prachtige surprises. Deze waren de dag ervoor te bewonderen tijdens de tentoonstelling. Wij hebben hele spannende, maar oh zo leuke Sinterklaas weken gehad!   
Laatst bewerkt op: 7 december 2019 11:35

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spectaculaire Redding sinterklaasfeest Antonius

Afgelopen donderdag was het dan zover: het Sinterklaasfeest op de Antoniusschool in de Hoef! Twee weken geleden kregen de kinderen een brief van Sinterklaas. Daarin vroeg hij de kinderen naar ideeën voor de aankomst op 5 december. De kinderen hebben de afgelopen twee weken geknutseld, getekend en geschreven. In een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: