001- Uithoorn
3 prijzen voor Dansstudio Sietske

3 prijzen voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 8 december 2019

Op zondag 8 december is Dansstudio Sietske met 4 teams naar de wedstrijd van Shell We Dance in Hoofddorp gegaan.

 

De meiden waren allemaal erg zenuwachtig, omdat dit de eerste wedstrijd van het sezoen is. Als eerste waren onze jongste meiden aan de beurt. De Dss Girls zijn onze danseressen tot 10 jaar. Zij hadden hele goede tegenstanders en je merkte dat de meiden door de zenuwen hier en daar een paar schoonheidsfoutjes hadden. Deze meiden zijn helaas niet in de prijzen gevallen maar hebben het wel onwijs naar hun zin gehad.

De groep ´Shake It Up´ (11 tot 13 jaar) stond in hun blauwe salsa/jurkjes op het podium en straalde op het podium. Deze 11 meiden werken erg hard in de lessen en je ziet ze genieten als ze het podium op mogen. Ook zij hadden veel tegenstanders en de dans ging niet perfect maar ondanks dat werd hun enthousiasme beloond met een tweede plaats. De dansers waren door de dolle heen en kregen hun lach niet meer van het gezicht.

De groep ´Jumping stars´ (14 tot 16 jaar) mocht vervolgens het podium op in zilveren glitterjurkjes. Deze groep is maarliefst met 14 meiden dus dat geeft een extra grote inpact op het podium. Voor meerdere meiden was dit de eerste wedstrijd ooit en was het extreem spannend. Gelukkig trok die spanning snel weg toen ze de muziek hoorde en ze dansten erg goed. Deze performance was goed voor een derde plaats. Omdat dat voor de meeste meiden onverwachts was, gilde ze van blijdschap toen ze dit goede nieuws kregen!

Als laatste groep waren de Dss Ladies (16 jaar en ouder) aan de beurt. In hun dans worden Floortje en Valerie in de lucht gegooid. Door de adrenaline gooiden ze de meiden zo ontzettend hoog dat iedereen zijn adem in hield, maar gelukkig ging alles goed. De uitstraling was er en de energie spatte af van dit team wat een hele snelle en energieke dans liet zien. Deze dans werd ook beloond met een tweede plaats.

Al met al was dit een goede wedstrijd en kijken de dansers nu al uit naar de komende wedstrijden.
Laatst bewerkt op: 8 december 2019 19:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3 prijzen voor Dansstudio Sietske

Op zondag 8 december is Dansstudio Sietske met 4 teams naar de wedstrijd van Shell We Dance in Hoofddorp gegaan.   De meiden waren allemaal erg zenuwachtig, omdat dit de eerste wedstrijd van het sezoen is. Als eerste waren onze jongste meiden aan de beurt. De Dss Girls zijn onze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: