001- Uithoorn
KDO JO11-2 kampioen winterpoule

KDO JO11-2 kampioen winterpoule


Geplaatst op: 9 december 2019

Ja het was nog even spannend de laatste wedstrijd vorige week tegen Legmeervogels. Ze wonnen deze rijkelijk, maar het was nog even afwachten wat de nr 1 ging doen.

Als die gingen verliezen of gelijk spelen, dan was dat voor KDO genoeg.
En ja hoor, die speelde een mooie 2-2, daardoor kwam KDO op de eerste plek te staan. De jongens en meiden hebben echt laten zien dat ze nu als een team goed bezig zijn.

Afgelopen zaterdag hebben we dat natuurlijk gevierd met een potje voetbal en een feestje. De ouders tegen de JO11-2. Nou dat werd een spannende pot.
En natuurlijk hebben die kampioenen laten zien dat ze die titel ook echt wel verdienen, want zij wonnen met een 6-4 van de ouders. Het ging er soms fanatiek aan toe.  Maar het was vooral erg leuk en feestelijk. Gezellige muziek op het veld. En natuurlijk na die spannende pot naar de kantine voor de champagne met patatjes. KDO bedankt! En op naar weer een sportief seizoen na de kerstvakantie. Ook willen de kids van het team, de trainers en coach bedanken voor hun inzet en tijd.


Laatst bewerkt op: 9 december 2019 09:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO JO11-2 kampioen winterpoule

Ja het was nog even spannend de laatste wedstrijd vorige week tegen Legmeervogels. Ze wonnen deze rijkelijk, maar het was nog even afwachten wat de nr 1 ging doen. Als die gingen verliezen of gelijk spelen, dan was dat voor KDO genoeg.En ja hoor, die speelde een mooie 2-2, daardoor kwam … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: