001 - Homan Zonnepanelen
Bijzondere beroepsbeoefenaren gezocht

Bijzondere beroepsbeoefenaren gezocht


Geplaatst op: 9 december 2019

Dronepiloot, meubelmaker of gamedesigner. Het zijn bijzondere beroepen. Maar ze bestaan echt. Sterker nog, leerlingen maken graag kennis met bijzondere beroepen. Dat geldt ook voor kapper, architect, automonteur, arts en vele andere beroepen. Voor wie een interessant beroep beoefent en het leuk vindt om vmbo-leerlingen daarover te vertellen, organiseert Veen & Amstelland On Stage het Beroepenfeest op 3 maart 2020 en de Doe Dag op 17 maart 2020.

Tijdens het Beroepenfeest On Stage krijgen meer dan tweehonderd beroepsbeoefenaren de kans om zich te presenteren aan ruim achthonderd vmbo-leerlingen van het VeenLanden College, Vakcollege Thamen, de Praktijkschool Uithoorn en Wellant Westplas mavo. In korte kennismakingsgesprekken kunnen de leerlingen vragen stellen en vertellen de beroepsbeoefenaren over hun werkdag. Klikt het? Dan worden afspraken gemaakt voor de Doe Dag, waarop de leerlingen een ochtend of een middag een actief bezoek brengen aan het bedrijf.

Alle beroepen zijn welkom. Aanmelden kan via www.veenenamstellandonstage.nl. Aanmelden via deze website is essentieel; dan zien leerlingen dat u meedoet en kunnen ze zich goed voorbereiden op deze ontmoeting.

Vragen? Suggesties?

Stuur een mail naar mail@veenenamstellandonstage.nlLaatst bewerkt op: 9 december 2019 12:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bijzondere beroepsbeoefenaren gezocht

Dronepiloot, meubelmaker of gamedesigner. Het zijn bijzondere beroepen. Maar ze bestaan echt. Sterker nog, leerlingen maken graag kennis met bijzondere beroepen. Dat geldt ook voor kapper, architect, automonteur, arts en vele andere beroepen. Voor wie een interessant beroep beoefent en het leuk vindt om vmbo-leerlingen daarover te vertellen, organiseert Veen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: