001 - Homan Zonnepanelen
Minder zwerfafval door containercoats

Minder zwerfafval door containercoats


Geplaatst op: 9 december 2019

Vandaag zijn containercoats geplaatst bij de ondergrondse containers bij de Romeflat. Deze containercoats zijn bedoeld om te voorkomen dat mensen afval naast de ondergrondse containers plaatsen.
 
Klachten bijplaatsingen
Van de inwoners hebben wij veel klachten ontvangen over de hoeveelheid bijgeplaatst afval bij de Romeflat. Daarom hebben wij besloten om deze ondergrondse containers van een containercoat te voorzien. De containercoats zijn al in meerdere gemeenten toegepast waaronder de gemeente Rotterdam. Daar is het een groot succes en is het bijgeplaatst afval met 70% verminderd.
 
Wethouder Hans Bouma; ‘Wij hopen dit in onze gemeente ook te bereiken en hebben de hulp van jullie, de inwoners, daarbij hard nodig. Samen houden we het schoon.’
 
Duurzaam
Een containercoat zorgt gemiddeld voor 30% tot 80% vermindering van zwerfafval naast de ondergrondse containers. Hierdoor vinden er minder extra en onnodige afvalritjes plaats. Kortom, minder kosten en vervuiling en een schone omgeving.Laatst bewerkt op: 9 december 2019 16:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Minder zwerfafval door containercoats

Vandaag zijn containercoats geplaatst bij de ondergrondse containers bij de Romeflat. Deze containercoats zijn bedoeld om te voorkomen dat mensen afval naast de ondergrondse containers plaatsen.  Klachten bijplaatsingenVan de inwoners hebben wij veel klachten ontvangen over de hoeveelheid bijgeplaatst afval bij de Romeflat. Daarom hebben wij besloten om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: