001 - Homan Zonnepanelen
Uitbreiding sponsorcontract Walraven en SV Argon

Uitbreiding sponsorcontract Walraven en SV Argon


Geplaatst op: 9 december 2019

De samenwerking tussen Walraven en SV Argon dateert al weer van enige jaren terug. Dat deze samenwerking nu een verdere impuls krijgt zijn beide partijen meer dan tevreden over.

Walraven, een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche, is ook bij binnenkomst in Mijdrecht een niet te missen bedrijf. Zichtbaar en aanwezig. Niet alleen op het gebied van de werkzaamheden en produktontwikkeling maar ook zeer zeker op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. In dat kader is de samenwerking met SV Argon uitgebreid. Walraven heeft inmiddels diverse zowel selectie- als niet selectieteams in een nieuw jasje gestoken en verleent ook op andere manieren haar bijdrage zodat ook Argon haar maatschappelijke betrokkenheid kan vervullen. Het vernieuwde sponsorcontract is onlangs ondertekend. Op de foto van links naar rechts Peter Schoonderwoerd (Commissie Commerciele Zaken), Ton Goedemoed (voorzitter/bestuurslid SV Argon), Pelle van Walraven (Walraven), Leon Raadschelders (Walraven) en Sandor Harmens (penningmeester/bestuurslid SV Argon Laatst bewerkt op: 9 december 2019 20:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitbreiding sponsorcontract Walraven en SV Argon

De samenwerking tussen Walraven en SV Argon dateert al weer van enige jaren terug. Dat deze samenwerking nu een verdere impuls krijgt zijn beide partijen meer dan tevreden over. Walraven, een wereldwijd actieve organisatie in de installatiebranche, is ook bij binnenkomst in Mijdrecht een niet te missen bedrijf. Zichtbaar en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: