001- Uithoorn
Vrachtwagen schaart op N201 Amstelhoek

Vrachtwagen schaart op N201 Amstelhoek


Geplaatst op: 11 december 2019

Op de N201 ter hoogte van Amstelhoek is woensdagmiddag een vrachtwagen geschaard. De containerwagen met trailer reed richting Mijdrecht toen het mis ging.

De chauffeur kwam bij Amstelhoek door nog onbekende oorzaak in de berm terecht. De man verloor de macht over het stuur waarna hij de vangrail raakte en zijn vrachtwagencombinatie schaarde. De wagen schoot over het fietspad nam een lantaarnpaal mee en kwam net voor de sloot tot stilstand.

Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Het verkeer werd over de busbaan gestuurd en liep wat vertraging op. De wagen moet nog worden weggetakeld en er wordt rekening gehouden met een zware avondspits op de N201 tussen Uithoorn en Mijdrecht.Laatst bewerkt op: 11 december 2019 17:05

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrachtwagen schaart op N201 Amstelhoek

Op de N201 ter hoogte van Amstelhoek is woensdagmiddag een vrachtwagen geschaard. De containerwagen met trailer reed richting Mijdrecht toen het mis ging. De chauffeur kwam bij Amstelhoek door nog onbekende oorzaak in de berm terecht. De man verloor de macht over het stuur waarna hij de vangrail raakte en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: