001 - BikeOK
Gestolen boot teruggevonden in De Waver

Gestolen boot teruggevonden in De Waver


Geplaatst op: 11 december 2019

Voorbijgangers hebben woensdagmiddag een gestolen boot teruggevonden in De Waver. De boot werd eerder deze week ontvreemd bij  aan caravanpark aan de Botsholsedijk in Vinkeveen.

Deze website plaatse een getuige oproep, met resultaat. Woensdagmiddag werd de redactie gebeld dat iemand de boot had aangetroffen. De politie werd gewaarschuwd en stelde vast dat het daadwerkelijk om de gestolen boot ging. Na een kort onderzoek werd de eigenaar gebeld om de boot terug in ontvangst te nemen. 

De politie roept getuige op zich te melden. Heeft u iemand afgelopen week in de boot zien varen of weet u wie de boot in De Waver gedumpt heeft, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.


Laatst bewerkt op: 11 december 2019 18:03

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gestolen boot teruggevonden in De Waver

Voorbijgangers hebben woensdagmiddag een gestolen boot teruggevonden in De Waver. De boot werd eerder deze week ontvreemd bij  aan caravanpark aan de Botsholsedijk in Vinkeveen. Deze website plaatse een getuige oproep, met resultaat. Woensdagmiddag werd de redactie gebeld dat iemand de boot had aangetroffen. De politie werd gewaarschuwd en stelde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: