4.000 euro voor Stichting De Opkikker


Geplaatst op: 19 september 2011

Rotaryclub Mijdrecht heeft op 13 september jl. een cheque van 4.000 Euro uitgereikt aan de Stichting Sinterklaasaktie Uithoorn. Op haar beurt gaf zij deze cheque door aan Stichting de Opkikker. Deze stichting verzorgt jaarlijks verwendagen voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Ongeveer 10x per jaar organiseren zij een Superopkikkerdag in de Eemhof waar zij 50 gezinnen tegelijk verwennen.

De Sinterklaasaktie houdt zich elk jaar bezig met het organiseren van diverse intochten, bedrijfsbezoeken, scholen en huisbezoeken in en rond Uithoorn. Daarmee halen 150 vrijwilligers in 3 weken tijd geld op voor maatschappelijke doelen. Vanwege haar 50-jarig bestaan, is gekozen voor een bijzonder hoofddoel; Stichting de Opkikker.

Het door Rotaryclub Mijdrecht gedoneerde bedrag is 10% van de opbrengst van een door drie Rotaryclubs georganiseerde kunstveiling in mei van dit jaar bij Sotheby's in Amsterdam.
70% van de opbrengst van de veiling, 28.000 Euro, is eerder geschonken voor de inrichting van een jeugdtheaterzaal in het Emma Kinderziekenhuis AMC.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

4.000 euro voor Stichting De Opkikker

Rotaryclub Mijdrecht heeft op 13 september jl. een cheque van 4.000 Euro uitgereikt aan de Stichting Sinterklaasaktie Uithoorn. Op haar beurt gaf zij deze cheque door aan Stichting de Opkikker. Deze stichting verzorgt jaarlijks verwendagen voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Ongeveer 10x per jaar organiseren zij een Superopkikkerdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: