001 - Homan Zonnepanelen
Drie gewonden bij ongeluk N212 Wilnis

Drie gewonden bij ongeluk N212 Wilnis


Geplaatst op: 12 december 2019

Bij een kop-staartbotsing op de N212 bij Wilnis zijn donderdagmiddag drie gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde in de avondspits.

Voor de verkeerslichten op de N212 bij Wilnis dorp richting Woerden stonden meerdere automobilisten te wachten op groen licht. De Skoda bestuurder was met zijn navigatiesysteem bezig, zag het stilstaande verkeer te laat en klapte frontaal op het stilstaande voertuig voor hem. Die vervolgens met veel geweld weer in de wagen voor hem klapte.

De drie bestuurders raakte licht gewond en zijn ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel. Het verkeer moest rekening houden met vertraging en werd door agenten beurt om beurt langs het ongeluk geleid. Één automobilist had hier mailing aan. De vrouw negeerde het stopteken van de agent, reed er met een boog omheen en passeerde het ongeluk. Daar kwam zij al het tegemoet komende verkeer tegen waardoor ze alsnog achteruit moest en een bekeuring heeft gekregen.Laatst bewerkt op: 12 december 2019 18:25

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie gewonden bij ongeluk N212 Wilnis

Bij een kop-staartbotsing op de N212 bij Wilnis zijn donderdagmiddag drie gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde in de avondspits. Voor de verkeerslichten op de N212 bij Wilnis dorp richting Woerden stonden meerdere automobilisten te wachten op groen licht. De Skoda bestuurder was met zijn navigatiesysteem bezig, zag het stilstaande verkeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: