001- Uithoorn

Brand in transformatorhuis zet Mijdrecht in het donker


Geplaatst op: 14 december 2019

De brandweer heeft zaterdagavond een uitslaande brand in een transformatorhuisje in Mijdrecht geblust. Door de brand zitten 564 woningen zonder stroom.

De brand ontstond rond 22:00 uur aan de Kogger. Het was direct goed mis en de vlammen sloegen uit het transformatorhuisje wat naast een flatgebouw staat. De brandweer was snel ter plaatse en heeft branddoorslag naar de flat voorkomen. Een aantal verdiepingen werden ontruimd en bewoners stonden noodgedwongen op straat.

De vlammenzee was binnen een half uur onder controle. De netbeheerder komt ter plekke om de boel veilig te stellen en bewoners weer te voorzien van stroom. Hoe lang dat precies gaat duren is nog niet bekend.


Laatst bewerkt op: 14 december 2019 23:38

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brand in transformatorhuis zet Mijdrecht in het donker

De brandweer heeft zaterdagavond een uitslaande brand in een transformatorhuisje in Mijdrecht geblust. Door de brand zitten 564 woningen zonder stroom. De brand ontstond rond 22:00 uur aan de Kogger. Het was direct goed mis en de vlammen sloegen uit het transformatorhuisje wat naast een flatgebouw staat. De brandweer was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: