001 - Homan Zonnepanelen
DE-punten gezocht voor Rondeveense voedselbank

DE-punten gezocht voor Rondeveense voedselbank


Geplaatst op: 14 december 2019

De Lionsclubs zijn weer de actie ‘Koffie voor de Voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde DE-punten worden verzilverd voor pakken koffie.

Ook de Lionsclubs Mijdrecht-Wilnis, Vinkeveen-Waverveen en Abcoude-Baambrugge zijn lokaal deze actie gestart om onze Voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen. Koffie is met name een product waar de voedselbanken om zitten te springen. Koffie bederft niet en wordt dan ook maar zelden aangeboden door supermarkten en andere toeleveranciers.

Lever ook uw oud & vreemd geld in

De actie is gecombineerd met het inzamelen van oud en vreemd geld. Dit geld wordt door de Lionsclub omgewisseld in euro’s, 1kg levert ruim € 50,00 op. Voor elke ingezamelde  10 euro, kan in de Derde Wereld een arme blinde gratis aan staar worden geopereerd, waarna zij weer normaal kunnen zien, werken en leven!

Duizenden DE-punten zijn al ingeleverd. Hartelijk dank voor deze donaties maar we zijn er nog niet. Daarom roepen we iedereen nogmaals op: “haal uw keukenkastjes en potjes overhoop en doneer uw DE-waardepunten voor de voedselbank in onze gemeente en uw oud & vreemd geld om Derde Wereld blinden hun zicht terug te geven!”.  

Inzameling tot eind december

Uw DE-punten, bij voorkeur geteld, en uw oud & vreemd geld kunt u t/m eind december inleveren op de volgende adressen in Mijdrecht: Albert Heijn op Leicester 13, Boni, Hema, Volendammer Visdelicatessen Adelhof en Hoogvliet. In Vinkeveen: Jumbo, Albert Heijn, Maria-Oord (receptie), drogisterij De Bree, SMC De Bron en De Groentehal. In Wilnis: Jumbo, Van Soest Stoffen.  

De Lionsclub Abcoude-Baambrugge haalt de waardepunten zaterdag 18 januari 2020 huis aan huis op tegelijk met hun jaarlijkse erwtensoep-actie.
Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DE-punten gezocht voor Rondeveense voedselbank

De Lionsclubs zijn weer de actie ‘Koffie voor de Voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde DE-punten worden verzilverd voor pakken koffie. Ook de Lionsclubs Mijdrecht-Wilnis, Vinkeveen-Waverveen en Abcoude-Baambrugge zijn lokaal deze actie gestart om onze Voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen. Koffie is met name een product … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: