001 - Homan Zonnepanelen
Sport en Spel instuif  bij KDO

Sport en Spel instuif bij KDO


Geplaatst op: 15 december 2019

Op vrijdag 3-1-2020 is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een sport en spel instuif voor de jeugd bij KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel.

Op die ochtend in de kerstvakantie zijn er in de beide sporthallen allerlei leuke sportieve dingen te doen. In de kleine sporthal kan iedereen zich naar hartenlust uitleven met allerlei balspelen. In de grote sporthal richten we meerdere hoeken in. Er worden diverse turntoestellen neergezet voor de kinderen vanaf een jaar of 5 en er is een aparte Nijntje hoek waar kinderen vanaf 2 jaar met allerlei spelmaterialen zich kunnen vermaken. Nieuw dit jaar zijn de Dance workshops die tijdens de ochtend door onze Dance docente Noëlla worden gegeven.

Om 10.00 uur gaan de zalen open en met schone binnen gympen mag  je voor € 3,00 contant naar binnen. Kinderen jonger dan 6 jaar alleen onder begeleiding en oudere kinderen graag 06 nummer ouder op arm of in de sporttas.

Opgeven van te voren is niet nodig en voor meer informatie mail naar gymnastiek@kdo.nlBron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sport en Spel instuif bij KDO

Op vrijdag 3-1-2020 is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een sport en spel instuif voor de jeugd bij KDO aan de Vuurlijn in De Kwakel. Op die ochtend in de kerstvakantie zijn er in de beide sporthallen allerlei leuke sportieve dingen te doen. In de kleine sporthal kan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: