001- Uithoorn
Hotel Mijdrecht 100ste deelnemer Veen en Amstelland On Stage

Hotel Mijdrecht 100ste deelnemer Veen en Amstelland On Stage


Geplaatst op: 15 december 2019

Voor de tweede editie van Veen en Amstelland On Stage hebben zich al honderd beroepsbeoefenaren aangemeld. De honderdste was Gerard de Vries, eigenaar van Hotel Mijdrecht Marickenland. Hij werd door projectleider Karin Wateler verrast met een slagroomtaart om hem te bedanken voor zijn aanmelding voor het Beroepenfeest op 3 maart 2020 en de Doe Dag op 17 maart 2020. “Het is maar goed dat ik ons hotel deze week heb aangemeld’’, reageert hij lachend.
 
Gerard de Vries was ook bij de eerste editie van Veen en Amstelland On Stage betrokken. “Tijdens het vorige Beroepenfeest hebben we met twintig leerlingen een match gemaakt om hen tijdens de Doe Dag kennis te laten maken met de beroepen in ons hotel’’, vertelt hij. “Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden; van hotelmanager, medewerker bediening, receptionist, kok tot aan medewerker housekeeping. Tijdens de Doe Dag hebben de leerlingen geholpen met badkamers schoonmaken, bedden opmaken, tafels indekken en ze namen een kijkje in de keuken. Wij vinden het heel leuk om weer mee te doen. De leerlingen van nu zijn de medewerkers van de toekomst.’’
 
Tijdens het Beroepenfeest krijgen meer dan tweehonderd beroepsbeoefenaren de kans om zich te presenteren aan ruim achthonderd vmbo-leerlingen van het VeenLanden College, Vakcollege Thamen, de Praktijkschool Uithoorn en Wellant Westplas mavo. In korte kennismakingsgesprekken kunnen de leerlingen vragen stellen en vertellen de beroepsbeoefenaren over hun werkdag. Klikt het? Dan worden afspraken gemaakt voor de Doe Dag, waarop de leerlingen een ochtend of een middag een actief bezoek brengen aan het bedrijf. Wellicht ontstaat hier wel een leuke klik met een toekomstige stagiair.
 
Deelname is kosteloos. Alle beroepen zijn welkom. Aanmelden kan via www.veenenamstellandonstage.nl. Aanmelden via deze website is essentieel; dan zien leerlingen dat u meedoet en kunnen ze zich goed voorbereiden op deze ontmoeting.Laatst bewerkt op: 15 december 2019 22:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hotel Mijdrecht 100ste deelnemer Veen en Amstelland On Stage

Voor de tweede editie van Veen en Amstelland On Stage hebben zich al honderd beroepsbeoefenaren aangemeld. De honderdste was Gerard de Vries, eigenaar van Hotel Mijdrecht Marickenland. Hij werd door projectleider Karin Wateler verrast met een slagroomtaart om hem te bedanken voor zijn aanmelding voor het Beroepenfeest op 3 maart … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: