001 - De Baat

René van Beeck en Jenn Jade in De Boei


Geplaatst op: 19 september 2011

Zangeres Jenn Jade is vrijdag 30 september in De Boei in Vinkeveen de speciale gast van René van Beeck tijdens de eerste voorstelling van Stichting Cultura De Ronde Venen in het seizoen 2011-2012. De veelzijdige Amerikaanse jazz-zangeres beleeft die avond haar Nederlandse première. Van Beeck zorgt hiermee opnieuw voor een verrassing.

Jennifer Jade Ledesna is geboren in New York City en is naast zangeres ook actrice en danseres. Ze vervulde diverse rollen in musicals, waaronder die van Dorothy in de musical The Wiz en Maria in West Side Story. Ze treedt regelmatig op in de Franse club Aux Trois Mailletz, in het hart van haar huidige woonplaats Parijs en ze verzorgt met haar groep The Jazz Immigrants, naast haar eigen concerten, tal van optredens in zowel Amerika als Europa.
In juli 2011 kwam haar debuutalbum Truth uit met daarop haar eigen ‘jazz afro-latin'-composities. 'Originele moderne jazz, die met veel soul wordt gezongen', aldus een van de recensies.

Jenn Jade en René van Beeck worden op 30 september bijgestaan door Erik van der Luijt op piano en Chris Strik op drums.

Het concert in De Boei begint vrijdag 30 september om 20.30 uur. Kaarten kosten €11,00.

U kunt kaarten reserveren via www.cultura-drv.nl. Tevens zijn kaarten zijn te koop bij Boekhandel Mondria in Mijdrecht en bij Drogisterij De Bree en bij De Boei in Vinkeveen.

Aan de zaal kunt u eventueel ook een half uur voor aanvang nog kaarten kopen. Maar een waarschuwing is op z'n plaats: de Cultura-concerten van René van Beeck & Friends zijn doorgaans snel uitverkocht!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

René van Beeck en Jenn Jade in De Boei

Zangeres Jenn Jade is vrijdag 30 september in De Boei in Vinkeveen de speciale gast van René van Beeck tijdens de eerste voorstelling van Stichting Cultura De Ronde Venen in het seizoen 2011-2012. De veelzijdige Amerikaanse jazz-zangeres beleeft die avond haar Nederlandse première. Van Beeck zorgt hiermee opnieuw voor een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: