001- Uithoorn
Atlantis D1 schittert in Korfbal League

Atlantis D1 schittert in Korfbal League


Geplaatst op: 16 december 2019

Zaterdag 14 december was een drukke en belangrijke dag voor de spelers van Atlantis D1 uit Mijdrecht. Rond het middaguur moest aangetreden worden tegen het Hillegomse SDO. Bij winst zou Atlantis als koploper de kerstvakantie ingaan. De spelers begonnen goed aan de wedstrijd, maar de openingstreffer liet lang op zich wachten. Uiteindelijk nam de Mijdrechtse ploeg door een doelpunt van Simon de voorsprong. De eerste helft verliep aanvallend wat moeizaam, waardoor SDO in de wedstrijd kon blijven. Via een doelpunten van Carice en Daniël werd met 3-0 gerust. De tweede helft liet Atlantis zich verdedigend nogal de kaas van het brood eten. SDO kon terugkomen tot 1 doelpunt verschil en het werd een bloedstollende slotfase. De aanval van Atlantis kon nog wel twee keer tot scoren komen door elkaar goed uit te spelen. Mees en Daniël wisten de korf te vinden en daarmee werd de eindstand van 5-4 bepaald. De punten bleven in Mijdrecht en Atlantis D1 kon zich opmaken voor het volgende evenement van de dag; de korfbal League wedstrijd tussen Tempo 1 Klaverblad - Blauw Wit 1. De spelers en coaches ontvingen namelijk een aantal weken geleden een uitnodiging om op te lopen bij het introduceren van de spelers van Blauw-Wit. Met enthousiasme reisde Atlantis D1, inclusief coaches, ouders, broertjes zusjes en vrienden af naar Alphen aan den Rijn. Na een hartelijke ontvangst en de nodige instructies kon begonnen worden. Licht uit, spot aan, muziek, een heuse zaalspeaker en de spelers werden voorgesteld aan het publiek. De sfeer was super en de kinderen van Atlantis D1 werden als echte korfbalhelden onthaald, samen met de topspelers van de Amsterdamse ploeg. De wedstrijd kon beginnen. Tempo bleef knap bij en maakte het Blauw Wit erg lastig. De Alphense ploeg was erop gebrand de eerste punten in de League veilig te stellen. Na een spannende eindfase waarin beide ploegen op voorsprong kwamen, trok Tempo aan het langste eind. De punten werden gevierd als een echt kampioenschap! Atlantis D1 mocht nog op de foto met de winnaars van de avond en hiermee werd een geweldige avond afgesloten. Met dank aan Tempo voor de gastvrijheid; iedereen vond het erg leuk!

Atlantis D1 mag nu genieten van een welverdiende kerstvakantie en staat op zaterdag 11 januari weer klaar voor het uitduel tegen Madjoe. Tot dan! 


Laatst bewerkt op: 16 december 2019 07:43

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis D1 schittert in Korfbal League

Zaterdag 14 december was een drukke en belangrijke dag voor de spelers van Atlantis D1 uit Mijdrecht. Rond het middaguur moest aangetreden worden tegen het Hillegomse SDO. Bij winst zou Atlantis als koploper de kerstvakantie ingaan. De spelers begonnen goed aan de wedstrijd, maar de openingstreffer liet lang op zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: