001 -Family

Meditatie en ontwikkelingcursus bij De Paraplu


Geplaatst op: 19 september 2011

Komend najaar organiseert de Stichting 'Paraplu' op de maandagavonden vanaf 10 oktober 2011 voor het eerst een speciale cursus "Meditatie en Ontwikkeling".
Tijdens de vijf lesavonden wordt geleerd om met verschillende energieën om te gaan, je eigen energie schoon te maken, jezelf in een goede bescherming te zetten, je grenzen aan te geven en jezelf goed te aarden zodat je in het hier en nu blijft.

Via een geleide meditatie d.w.z. door middel van een verhaal worden onder leiding van een deskundige docente ontspannings oefeningen gedaan, en wordt geprobeerd dichter bij jezelf te komen om meer eigenwaarde en liefde voor jezelf te creëren.

De cursusprijs is incl. twee kopjes koffie of thee per dagdeel € 40,00. De cursus vindt plaat op vijf maandagavonden vanaf 10 oktober a.s. van 19.45 tot 21.30 uur in een van de zalen van de Stichting 'Paraplu' aan de Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis.

Inschrijven
Voor aanmelding kan een inschrijfformulier worden ingeleverd dat kan worden gedownload op de website www.stichtingparaplu.nl, of afgehaald en ingeleverd bij de "Paraplu", Pieter Joostenlaan 28 te Wilnis. Via email kan men altijd terecht op info@stichtingparaplu.nl. Ook kan online worden ingeschreven via de site www.stichtingparaplu.nl/inschrijvencursussen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meditatie en ontwikkelingcursus bij De Paraplu

Komend najaar organiseert de Stichting 'Paraplu' op de maandagavonden vanaf 10 oktober 2011 voor het eerst een speciale cursus "Meditatie en Ontwikkeling".Tijdens de vijf lesavonden wordt geleerd om met verschillende energieën om te gaan, je eigen energie schoon te maken, jezelf in een goede bescherming te zetten, je grenzen aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: