Vinkefest 2023

Meisjes groep 8 van de Willespoort winnen het Cruijff Court toernooi!


Geplaatst op: 19 september 2011

Op 14 september is het jaarlijkse Cruijff Court toernooi bij Argon in Mijdrecht gespeeld. Dit jaar moest er worden gespeeld volgens een afvalschema. Dit betekent dat als je wint je doorgaat naar de volgende ronde, als je verliest moet je helaas naar huis.
De Willespoort meiden van groep 8 begonnen goed aan de eerste wedstrijd tegen de Schakel. Er werden al snel een aantal doelpunten gemaakt en de eindstand was 5-0. Vol optimisme op naar de halve finale waarbij de meiden van de Twistvlied school de tegenstanders waren. Ook hier waren een aantal snelle goals te zien waardoor er wat makkelijker gevoetbald werd. De eindstand was 4-2 in het voordeel van de Willespoort, dus voor het eerst naar een FINALE!

De groep 8 meiden van de Driehuis school hadden hun wedstrijden ook gewonnen en waren de tegenstanders. In beide teams zitten een aantal echte voetbalsters waardoor het een spannende wedstrijd was. Mede door goed keepers werk heeft de Willespoort de wedstrijd gewonnen met 2-1 en kon de beker in ontvangst worden genomen.
Van harte gefeliciteerd dames, jullie hebben allemaal erg goed je best gedaan. We gaan nu door naar de volgende ronde, deze zal ergens in maart 2012 zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisjes groep 8 van de Willespoort winnen het Cruijff Court toernooi!

Op 14 september is het jaarlijkse Cruijff Court toernooi bij Argon in Mijdrecht gespeeld. Dit jaar moest er worden gespeeld volgens een afvalschema. Dit betekent dat als je wint je doorgaat naar de volgende ronde, als je verliest moet je helaas naar huis.De Willespoort meiden van groep 8 begonnen goed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: