Film over behoud Veenweidegebied Kockengen


Geplaatst op: 19 september 2011

Op donderdagavond 29 september wordt de film vertoond die gemaakt is in opdracht van de Stichting Behoud Veenweidegebied Kockengen in het Sociaal Cultureel Centrum ‘de Boei' Kerklaan 32 in Vinkeveen de avond begint om 20:00 uur zaal Zuiderwaard.

Het veenweideverhaal wordt gedragen door drie acteurs, mensen van de stichting. Boer Wim hoeft niet te acteren die is gewoon zichzelf. Maar Anita (21, slank, en blond) wordt het boegbeeld van de stichting. Zij informeert Cor (80, grijs, innemend) over het ontstaan en de natuur van het cope-landschap.

Nu de film klaar is zijn de stichting en wij daar erg blij over. We zijn het eens dat de film staat voor de toekomst van het veenweidegebied. En dan natuurlijk organisatie van de opnamen in Kockengen, in Utrecht en in de lucht met Peter Bakker en met de boot van Natuurmonumenten bij de Meije.

Zoals altijd oplossingen vinden voor technische problemen en vooral er voor zorgen dat je de beelden en geluid krijgt die je wil hebben.
Op deze donderdagavond gaan we het resultaat zien van deze film, waarvan de voorbereidingen al in december 2010 zijn gestart.

Programma Videoclub De Ronde Venen.

  • Vertonen projectfilm Stichting Behoud Veenweidegebied Kockengen (SBVK) met toelichting door de betrokkenen over het verloop van dit project met knelpunten, tips en trucs en leuke anekdotes.
  • Tips & trucs voor het maken van je eigen films
  • Vragenrondje om direct te behandelen of, na voorbereiden, een volgende keer te bespreken.

Geinteresserden zijn altijd welkom en kunnen kennismaken met onze werkavonden, kijk voor de data en programma op de website www.videoclub-derondevenen.nl onder activiteiten. Bij gastdocenten zijn onze donateurs altijd van harte welkom. Ook onze secretaris staat u graag te woord 020 - 822 04 22.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Film over behoud Veenweidegebied Kockengen

Op donderdagavond 29 september wordt de film vertoond die gemaakt is in opdracht van de Stichting Behoud Veenweidegebied Kockengen in het Sociaal Cultureel Centrum ‘de Boei' Kerklaan 32 in Vinkeveen de avond begint om 20:00 uur zaal Zuiderwaard. Het veenweideverhaal wordt gedragen door drie acteurs, mensen van de stichting. Boer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: