001 - Escaperoom aglemeen
Nieuwjaarsreceptie en kramenmarkt op 6 januari in de Willisstee

Nieuwjaarsreceptie en kramenmarkt op 6 januari in de Willisstee


Geplaatst op: 1 januari 2020

Op maandag 6 januari 2020 vindt van 19.00 tot 22.00 uur de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie plaats in de Willisstee in Wilnis. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden samen met de kramenmarkt, waar Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties zich presenteren.

Aankomende maandagavond bestaat uit verschillende activiteiten. Naast de kramenmarkt is het volledige college tussen 19:00 en 21:15 uur aanwezig in de Culturele zaal om de beste wensen uit te wisselen voor het nieuwe jaar. Om 20:30 uur wordt er door burgemeester Maarten Divendal stilgestaan bij het afgelopen jaar en kijkt hij vooruit naar het nieuwe jaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden hapjes en drankjes verzorgd, is het mogelijk om kennis te maken met Rondeveense verenigingen, instellingen, stichtingen en instanties en kunnen de beste wensen worden uitgewisseld met het college. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats in de Willisstee, Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.


Laatst bewerkt op: 1 januari 2020 15:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwjaarsreceptie en kramenmarkt op 6 januari in de Willisstee

Op maandag 6 januari 2020 vindt van 19.00 tot 22.00 uur de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie plaats in de Willisstee in Wilnis. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden samen met de kramenmarkt, waar Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties zich presenteren. Aankomende maandagavond bestaat uit verschillende activiteiten. Naast de kramenmarkt is het volledige college tussen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: