001 - Escaperoom aglemeen

Kapti Coenraads expositie in De Willisstee Wilnis


Geplaatst op: 19 september 2011

Deze mooie kleurrijke schilderijen zijn zeker de moeite waard om te komen bekijken.

Dit kan tijdens de openingstijden, ook op werkdagen ‘s avonds tot 22.30 uur.

Kapti is in 1963 op Java Indonesië geboren, zij heeft na haar middelbare school een opleiding gedaan om in de reiswereld te gaan werken.

Toen zij reisleidster was heeft zij heel veel mooie landschappen gezien, deze bleven alsmaar in haar gedachten, zij wilde hier iets mee.

Toen Kapti al heel lang in Nederland in de Ronde Venen woonde, heeft zij een teken en schildercursus bij atelier "DE Kromme Mijdrecht"gevolgd, daar heeft zij haar talent verder ontwikkeld, zij toen begonnen om haar denkbeelden eerst op papier en later op doek te zetten. Zij werkt met allerlei materialen, technieken en stijlen, een beetje Corneille/Appel,beetje expressionistisch, over haar geboorteland Indonesië.

Dat is nu in deze expositie tot uiting gekomen, maar haar ideeën staan nog lang niet allemaal op het doek. Kapti zal in de toekomst nog zeker van zich laten horen. Dus er is weer een nieuw talent in De Ronde Venen geboren.
Als er nog iemand uit De Ronde Venen, die ook kan schilderen en eens gratis wil exposeren,
Dat kan in Café Stee-Inn Dorpshuis "Willisstee" Pieter Joostenlaan 24 te Wilnis, U kunt zich aanmelden bij Diny Kroon-Vis tel. 06- 23109948
Zij regelt gratis uw expositie!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kapti Coenraads expositie in De Willisstee Wilnis

Deze mooie kleurrijke schilderijen zijn zeker de moeite waard om te komen bekijken. Dit kan tijdens de openingstijden, ook op werkdagen ‘s avonds tot 22.30 uur. Kapti is in 1963 op Java Indonesië geboren, zij heeft na haar middelbare school een opleiding gedaan om in de reiswereld te gaan werken. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: