001 -Family
Open inloopochtend basisschool de Schakel: kom kijken

Open inloopochtend basisschool de Schakel: kom kijken


Geplaatst op: 3 januari 2020

Wordt uw peuter binnenkort kleuter? Op woensdag 15 januari a.s. organiseert basisschool de Schakel een open inloopochtend voor nieuwe ouders die een kijkje willen nemen op onze school. Wilt u meer zien van onze school en wilt u weten hoe het onderwijs in de groepen wordt gegeven? Van 09.30 tot 11.30 kunt u vrijblijvend binnenlopen, uiteraard is uw kind ook van harte welkom.

U kunt rondkijken in de school en in de klassen, ook is er gelegenheid om een praatje te maken met Marius-Jan Breugem, directeur van de Schakel. De ochtend is bedoeld om nieuwe ouders de sfeer op school te laten proeven en een idee te geven hoe de Schakel met onderwijs omgaat. Kom ook langs, de koffie staat klaar!

Bent u niet in de gelegenheid, maar wilt u wel graag op onze school komen kijken? Kom dan gerust op een ander tijdstip, de deur staat altijd open. Meer informatie over de Schakel vindt u op www.schakelvinkeveen.nl


Laatst bewerkt op: 3 januari 2020 12:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open inloopochtend basisschool de Schakel: kom kijken

Wordt uw peuter binnenkort kleuter? Op woensdag 15 januari a.s. organiseert basisschool de Schakel een open inloopochtend voor nieuwe ouders die een kijkje willen nemen op onze school. Wilt u meer zien van onze school en wilt u weten hoe het onderwijs in de groepen wordt gegeven? Van 09.30 tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: