001 - Escaperoom aglemeen
Opkomst van elektrische driewielers

Opkomst van elektrische driewielers


Geplaatst op: 23 maart 2020

Scooters zijn al sinds jaar en dag populair in ons land. In grote steden worden ze veel gebruikt om makkelijk van de ene naar de andere plek te komen. Met zo’n voertuig ben je bovendien een stuk sneller dan met de auto. Het aantal brandstofscooters neemt de laatste jaren echter flink af. Kijk maar eens in jouw direct omgeving. Mensen kiezen namelijk steeds vaker voor een elektrische scooter. Met name de elektrische driewieler is de laatste jaren flink in opkomst. Dit voertuig rijdt comfortabel en is snel. Bovendien rijdt een elektrische driewieler op stroom in plaats van brandstof, waardoor het voor jou een stuk goedkoper wordt.

Driewielers zijn ook geschikt voor volwassenen
Als klein kind heb je ongetwijfeld op een driewieler gefietst. Menig Nederlander associeert de term driewieler dan ook met kinderen. De laatste jaren zien we echter steeds vaker dat ook volwassenen op een driewieler rijden. Het gaat hier natuurlijk wel om een elektrisch aangedreven variant. Met een driewieler voor volwassenen hoor je er dus helemaal bij. Ook voor ouderen of mensen die minder mobiel zijn is zo’n elektrische scooter ideaal. Een elektrische driewieler staat immers een stuk steviger, waardoor omvallen vrijwel niet mogelijk is. Bovendien ben je niet langer geld kwijt aan brandstof. Rijden op een elektrische driewieler is financieel gezien dus ook nog eens aantrekkelijk!

Scootmobiel in plaats van elektrische driewieler
Ben je slecht ter been? Dan vind je een elektrische driewieler mogelijk wel teveel van het goede. In dat geval kun je natuurlijk ook nog voor een scootmobiel gaan. Met dit vervoermiddel vergroot je de mobiliteit, waardoor je geen dingen hoeft te laten. De winkel Fastfuriousscooters.nl heeft een fysieke locatie in Alphen aan den Rijn, hier kun je dan ook terecht om eens een kijkje te nemen of voor een eventuele proefrit.   Veel mensen associëren een scootmobiel standaard met ouderdom. Er zijn inderdaad veel ouderen die in een scootmobiel rijden, maar het is een misvatting dat dit hulpmiddel alleen voor mensen op leeftijd is. Een scootmobiel is namelijk ook uitermate geschikt voor mensen met fysieke klachten. Neem bijvoorbeeld mensen met chronische pijn. Met behulp van dit vervoermiddel ben je niet aan huis gekluisterd, waardoor je voorkomt dat je je steeds eenzamer voelt.


Laatst bewerkt op: 23 maart 2020 16:20

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Opkomst van elektrische driewielers

Scooters zijn al sinds jaar en dag populair in ons land. In grote steden worden ze veel gebruikt om makkelijk van de ene naar de andere plek te komen. Met zo’n voertuig ben je bovendien een stuk sneller dan met de auto. Het aantal brandstofscooters neemt de laatste jaren echter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: