001 -Family
Scooteronderdelen in Alphen aan den Rijn

Scooteronderdelen in Alphen aan den Rijn


Geplaatst op: 21 april 2020

Ben je in het bezit van een scooter of Tomos? Dan staat dit voertuig ten tijde van de coronacrisis vast en zeker meer stil dan gebruikelijk. Mogelijk heb je het voertuig al wel wekenlang niet gebruikt. Indien jouw scooter of Tomos gedurende lange tijd stilstaat, is dit mogelijk een mooi moment voor onderhoud. Veel winkels  die scooteronderdelen verkopen zijn echter gesloten. Geen paniek, want je kunt namelijk gewoon online scooter en Tomos parts kopen.

Welke onderdelen moet je hebben?
Voordat je online onderdelen voor jouw scooter of Tomos bestelt, moet je natuurlijk wel weten wat je precies moet hebben. Je moet immers wel de juiste onderdelen voor jouw tweewieler kopen wanneer je deze onder handen neemt. Indien je verkeerde onderdelen gebruikt, doet het voertuig het straks mogelijk helemaal niet meer. Bestel onderdelen daarom nooit klakkeloos, maar kijk eerst naar het onderdeel dat momenteel in jouw scooter of Tomos zit. Hier staat vaak wel iets van een serienummer op, waardoor je het juiste onderdeel kunt bestellen.

Veilig online bestellen en bezorgen
Wil je ten tijde van de coronacrisis aan de slag met jouw scooter? Dan kun je jouw onderdelen gewoon online bestellen. Je hoeft in dat geval niet naar de winkel, waardoor de kans kleiner is dat je het coronavirus oploopt. Mensen kunnen bij het bestellen er echter ook voor kiezen om hun bestelling op te halen. Dit geniet mogelijk de voorkeur, gezien je hier ook terecht kunt voor ondersteuning of eventuele andere vragen. Deze bestellingen kunnen opgehaald worden bij Fast & Furious scooters te Alphen aan de Rijn. Dit is op ongeveer 30 minuten rijafstand van Aalsmeer.

Vind je het in deze tijden echter niet prettig om jouw woning te verlaten? Dan betekent dit niet dat je maar moet wachten met het bestellen van de onderdelen tot na de coronacrisis. Nee, dat is nergens voor nodig. Scooteronderdelen worden namelijk ook aan huis bezorgd. Dit gebeurt allemaal op een veilige manier, waarbij geen fysiek contact wordt gemaakt tussen koper en bezorger. Ook de scooter helmen uit deze helmen webshop worden overigens aan huis afgeleverd. Tijdens de coronacrisis kun je jouw scooter of Tomos dus repareren, zodat je na de crisis weer veilig de weg op kunt met jouw voertuig! 


Laatst bewerkt op: 21 april 2020 11:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scooteronderdelen in Alphen aan den Rijn

Ben je in het bezit van een scooter of Tomos? Dan staat dit voertuig ten tijde van de coronacrisis vast en zeker meer stil dan gebruikelijk. Mogelijk heb je het voertuig al wel wekenlang niet gebruikt. Indien jouw scooter of Tomos gedurende lange tijd stilstaat, is dit mogelijk een mooi … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: